притисни ентер »

Дел од најужасните машки навики од кои жените се згрозени
Дел од најужасните машки навики од кои жените се згрозени

Дел од најужасните машки навики од кои жените се згрозени

Од чепкање нос секогаш и секаде до пуштање на „орловски“ нокти на рацете, а особено на нозете, ајде да се пошегуваме на темата - машки хигиенски навики (секоја чест на исклучоците за кои ова не важи). Мажите се прекрасни и без нив не би можеле да си го замислиме животот, но мора да признаеме дека голем дел од нив сепак имаат некои навики кои навистина