притисни ентер »

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите
Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите

Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите, порачаа од партијата Единствена Македонија, од каде и денеска побараа од претседателот Ѓорге Иванов пред истекувањето на мандатот да ги помилува осудените за 27-ми април. „Единствена Македонија, македонскиот народ и поголем дел од граѓаните на Република Македонија со нетрпение очекуваат да ја

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите

Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите, порачаа од партијата Единствена Македонија, од каде и денеска побараа од претседателот Ѓорге Иванов пред истекувањето на мандатот да ги помилува осудените за 27 април. „Единствена Македонија, македонскиот народ и поголем дел од граѓаните на Република Македонија со нетрпение очекуваат да ја слушнат

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши од заканите на Заев и Ахмети и да ги помилува уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши од заканите на Заев и Ахмети и да ги помилува уставобранителите

„Единствена Македонија, македонскиот народ и поголем дел од граѓаните на Република Македонија со нетрпение очекуваат да ја слушнат радосната вест од претседателот Иванов за помилување на уставобранителите кои се осудени на повеќе од два века затворски казни само затоа што влегоа во Собранието со силна верба дека го бранат уставниот поредок на државата

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите

Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите, порачаа од партијата Единствена Македонија, од каде и денеска побараа од претседателот Ѓорге Иванов пред истекувањето на мандатот да ги помилува осудените за 27 април. „Единствена Македонија, македонскиот народ и поголем дел од граѓаните на Република Македонија со нетрпение очекуваат да ја слушнат

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите

Иванов да не се плаши и да ги ослободи уставобранителите, порачаа од партијата Единствена Македонија, од каде и денеска побараа од претседателот Ѓорге Иванов пред истекувањето на мандатот да ги помилува осудените за 27 април. „Единствена Македонија, македонскиот народ и поголем дел од граѓаните на Република Македонија со нетрпение очекуваат да ја слушнат

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши од блефирањето на Заев и Ахмети и да ги помилува уставобранителите

Единствена Македонија: Иванов да не се плаши од блефирањето на Заев и Ахмети и да ги помилува уставобранителите

Единствена Македонија, македонскиот народ и поголем дел од граѓаните на Република Македонија со нетрпение очекуваат да ја слушнат радосната вест од претседателот Иванов за помилување на уставобранителите кои се осудени на повеќе од два века затворски казни само затоа што влегоа во Собранието со силна верба дека го бранат уставниот поредок на државата,