притисни ентер »

Сомнително лице: Беквалац депортирана од аеродромот во Цирих, плачела на цел глас!
Сомнително лице: Беквалац депортирана од аеродромот во Цирих, плачела на цел глас!

Сомнително лице: Беквалац депортирана од аеродромот во Цирих, плачела на цел глас!

Наташа Беквалац , која повторно е во центарот на вниманието, поради успехот на дуетот со Стефан Ѓуриќ Раста „Издалека“, ги спакува куферите и со своите најблиски замина на својата омилена дестинација – Ибица. Е сега, ако помисливте дека таму замина за да ужива во одморот, се излажавте – убавата Ната одлучи да ги спои убавото и корисното и да сними

Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица

Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица

Сестрата на пејачката Наташа Беквалац, Кристина, ја вратиле од аеродромот од Цирих, само што слетала, оти на пасошка контрола ѝ рекле дека пасошот ѝ е истечен една година, пишува Мондо.рс. Поради тоа, швајцарската полиција ја одвоила од линијата за чекирање и ја задржала, а потоа ја вратила во Белград со првиот лет, додека Наташа и нејзините соработници

Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица

Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица

Сестрата на пејачката Наташа Беквалац, Кристина, ја вратиле од аеродромот од Цирих, само што слетала, оти на пасошка контрла и рекле дека пасошот и е истечен една година пишува Мондо.рс. Поради тоа, швајцарската полиција ја одвоила од линијата за чекирање и ја задржала, а потоа ја вратила во Белград со првиот лет, додека Наташа и нејзините соработници

Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица

Беквалац вратена од аеродромот во Цирих за Белград, сестра ѝ летна за Ибица

Сестрата на пејачката Наташа Беквалац, Кристина, ја вратиле од аеродромот од Цирих, само што слетала, оти на пасошка контрола ѝ рекле дека пасошот ѝ е истечен една година, пишува Мондо.рс. Поради тоа, швајцарската полиција ја одвоила од линијата за чекирање и ја задржала, а потоа ја вратила во Белград со првиот лет, додека Наташа и … Continue reading

Драма на аеродромот во Цирих: Беквалац вратена во Србија, интервенирала и полицијата

Драма на аеродромот во Цирих: Беквалац вратена во Србија, интервенирала и полицијата

Сестрата на пејачката Наташа Беквалац, Кристина, наводно доживеала вистинска драма кога на аеродромот во Цирих сфатила дека носела пасош кој истекол пред една година, пишува „Мондо.рс“. Поради тоа, швајцарската полиција ја одвоила од линијата за чекирање и ја задржала, а потоа ја вратила во Белград со првиот лет, додека Наташа и нејзините соработници

Драма на аеродромот во Цирих: Беквалац вратена во Србија, интервенирала и полицијата

Драма на аеродромот во Цирих: Беквалац вратена во Србија, интервенирала и полицијата

Сестрата на пејачката Наташа Беквалац, Кристина, наводно доживеала вистинска драма кога на аеродромот во Цирих сфатила дека носела пасош кој истекол пред една година, пишува „Мондо.рс“. Поради тоа, швајцарската полиција ја одвоила од линијата за чекирање и ја задржала, а потоа ја вратила во Белград со првиот лет, додека Наташа и нејзините соработници

Вистинска ДРАМА НА АЕРОДРОМ: Полицијата ја фати Беквалац, па ја депортираше во Србија, а таа плачела на цел глас

Вистинска ДРАМА НА АЕРОДРОМ: Полицијата ја фати Беквалац, па ја депортираше во Србија, а таа плачела на цел глас

Модната креаторка Кристина Беквалац преживеа невидена драма кога со својата сестра, популарната пејачка Наташа Беквалац, замина на Ибица, земајќи со себе пасош кој бил истечен пред една година! Штом забележале ваква неправилност во патниот документ, швајцарската полиција ја отстрани од линијата за проверка и ја задржа таму. Потоа со првиот лет ја вратиле

Драма на аеродром поради невнимание: Сестрата на Наташа Беквалац ја вратиле поради неисправен пасош

Драма на аеродром поради невнимание: Сестрата на Наташа Беквалац ја вратиле поради неисправен пасош

Сестрата на Наташа Беквалац, Кристина Беквалац доживеа вистинска драма на аеродром кога наместо новиот пасош со себе го земала стариот кој ѝ бил истечен, пренесуваат медиумите. Имено, како што пишуваат медиумите, Кристина уредно ги спакувала своите куфери и отпатувала во Шпанија, заедно со Наташа, меѓутоа, таа наводно е вратена од аеродром поради тоа

Драма на аеродромот во Цирих: Беквалац плачејќи вратена во Србија, интервенирала и полицијата,

Драма на аеродромот во Цирих: Беквалац плачејќи вратена во Србија, интервенирала и полицијата,

Сестрата на пејачката Наташа Беквалац, Кристина, наводно доживеала вистинска драма кога на аеродромот во Цирих сфатила дека носела пасош кој истекол пред една година, пишува „Мондо.рс“. Поради тоа, швајцарската полиција ја одвоила од линијата за чекирање и ја задржала, а потоа ја вратила во Белград со првиот лет, додека Наташа и нејзините соработници

Драма на аеродромот во Цирих: Беквалац вратена во Србија, интервенирала и полицијата

Драма на аеродромот во Цирих: Беквалац вратена во Србија, интервенирала и полицијата

Сестрата на пејачката Наташа Беквалац, Кристина, наводно доживеала вистинска драма кога на аеродромот во Цирих сфатила дека носела пасош кој истекол пред една година, пишува „Мондо.рс“. Поради тоа, швајцарската полиција ја одвоила од линијата за чекирање и ја задржала, а потоа ја вратила во Белград со првиот лет, додека Наташа и нејзините соработници