притисни ентер »

Една нова Adelе
Една нова Adelе

Една нова Adelе

По повеќе од пет години, британската пејачка Adele е на насловните на Vogue, на британско и на американско издание. Воедно е објавено и нејзиното мега интервју. Со видно поинаква линија, со поинакви ставови и во поинаква животна состојба,  Adelе зборува за својот најнов албум и објаснува дека го снимила, меѓу другото и за еден ден нејзиниот син да