притисни ентер »

На кои девојки колата им е поважна  од возачот?
На кои девојки колата им е поважна  од возачот?

На кои девојки колата им е поважна од возачот?

Неверојатно ама сепак вистинито луѓето, кои ги објавуваат своите фотографии со автомобили на страниците за запознавање добиваат 165% повеќе пораки од потенцијалните партнери отколку другите кои се без автомобил. Ова се наведува во резултатите од истражувањата на порталите Askmen и Zoosk, а врз основа на направено истражување. Притоа правилото важи

Спонзорушите прво ја гледаат колата, па фраерот!

Спонзорушите прво ја гледаат колата, па фраерот!

Луѓето, кои ги објавуваат своите фотографии со автомобили на страниците за запознавање добиваат 165% повеќе пораки од потенцијалните партнери отколку другите кои се без автомобил. Ова го тврдат порталите Askmen и Zoosk врз основа на направено истражување. Притоа правилото важи како за мажите така и за жените. Според истражувањето најпосакувани се профилите,

Спонзорушите прво ја гледаат колата, па фраерот!

Спонзорушите прво ја гледаат колата, па фраерот!

Луѓето, кои ги објавуваат своите фотографии со автомобили на страниците за запознавање добиваат 165% повеќе пораки од потенцијалните партнери отколку другите кои се без автомобил. Ова го тврдат порталите Askmen и Zoosk врз основа на направено истражување. Притоа правилото важи како за мажите така и за жените. Според истражувањето најпосакувани се профилите,

Истражување: Автомобили кои се магнет за спонзоруши

Истражување: Автомобили кои се магнет за спонзоруши

Истражување: Автомобили кои се магнет за спонзоруши Луѓето, кои ги објавуваат своите фотографии со автомобили на сајтовите за запознавање добиваат 165% повеќе пораки од потенцијалните партнери отколку другите кои се без автомобил. Ова го тврдат порталите Askmen и Zoosk врз основа на направено истражување. Притоа правилото важи како за мажите така и

Истражување: Автомобили кои се магнет за спонзоруши

Истражување: Автомобили кои се магнет за спонзоруши

Луѓето, кои ги објавуваат своите фотографии со автомобили на сајтовите за запознавање добиваат 165% повеќе пораки од потенцијалните партнери отколку другите кои се без автомобил. Ова го тврдат порталите Askmen и Zoosk врз основа на направено истражување. Притоа правилото важи како за мажите така и за жените. Цената на автомобилот кој е ставен на фотографијата

Фотка со овие автомобили за полесно запознавање „женска“ преку интернет

Фотка со овие автомобили за полесно запознавање „женска“ преку интернет

Луѓето, кои ги објавуваат своите фотографии со автомобили на сајтовите за запознавање добиваат 165% повеќе пораки од потенцијалните партнери отколку другите кои се без автомобил. Ова го тврдат порталите Askmen и Zoosk врз основа на направено истражување. Притоа правилото важи како за мажите така и за жените. Цената на автомобилот кој е ставен на фотографијата

Кој е автомобилот со кој имате најдобри шанси кај спротивниот пол?

Кој е автомобилот со кој имате најдобри шанси кај спротивниот пол?

Со кој автомобил имате најмногу шанси да пронајдете партнер на интернет сајт за запознавање? Ова прашање е одговорено од британски веб портали Askmen и Zoosk. Ако мислите дека автомобилот треба да биде нешто егзотично како Porsche, Maserati или слични брендови, сосема погрешно размислувате. Истражувањето покажува дека лицето кое објавува фотографија