притисни ентер »

Спасовски: Фронтекс наскоро и на нашата граница
Спасовски: Фронтекс наскоро и на нашата граница

Спасовски: Фронтекс наскоро и на нашата граница

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешн работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Посочи дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување на нашите

Спасовски: Безбедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Спасовски: Безбедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешни работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Тој посочи и дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување

Спасовски: Безбедноста стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Спасовски: Безбедноста стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешн работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Посочи дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување на нашите

Спасовски: Безбедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Спасовски: Безбедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешни работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Тој посочи и дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување

Спасовски: Фронтекс наскоро ќе ја чува нашата јужна граница

Спасовски: Фронтекс наскоро ќе ја чува нашата јужна граница

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешн работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Посочи дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување на нашите

Спасовски: Бебзедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Спасовски: Бебзедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешн работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Посочи дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување на нашите

Спасовски: Бебзедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Спасовски: Бебзедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Дебар, 25 мај 2019 (/) – Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешн работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Посочи дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење

Спасовски: Безбедноста во државата стабилна, Фронтекс ќе ни ја чува границата

Спасовски: Безбедноста во државата стабилна, Фронтекс ќе ни ја чува границата

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешн работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Посочи дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување на нашите

Спасовски: Бебзедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Спасовски: Бебзедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешн работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Посочи дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување на нашите

Спасовски: Безбедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Спасовски: Безбедносната состојба во државата стабилна, Фронтекс набрзо и на нашата граница

Имаме мирна, стабилна, поволна безбедносна состојба во Република Северна Македонија и очекуваме дека таквиот тренд ќе продолжи и понатаму, оцени минстерот за внатрешн работи Оливер Спасовски при денешниот престој во Дебар. Посочи дека следува период на полноправно членство на Македонја во НАТО, нешто што е од историско значење за остварување на нашите