притисни ентер »

Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ ексклузивно на „Џифони Македонија“ во Скопје
Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ ексклузивно на „Џифони Македонија“ во Скопје

Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ ексклузивно на „Џифони Македонија“ во Скопје

Училницата ќе ги отвори своите врати за учесниците на „Џифони Македонија“ од групите кадети и сениори в сабота (12 октомври), пред Младинскиот културен центар Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ ја има честа да биде домаќин на патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“, во која ќе се реализираат едукативни

Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ на „Џифони Македонија“ во Скопје од 12 до 17 октомври

Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ на „Џифони Македонија“ во Скопје од 12 до 17 октомври

Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ ја има честа да биде домаќин на патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“, во која ќе се реализираат едукативни средби со ученици, студенти, наставници и родители. Веќе седум години низ цела Италија се реализира овој европски проект, кој е дел од проектот „Поврзани генерации“

„Џифони Македонија“ годинава со деца и млади од 10 земји

„Џифони Македонија“ годинава со деца и млади од 10 земји

Седмото издание на Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ кој од 12 до 17 октомври ќе се одржува на повеќе локации во Скопје ќе содржи богата филмска понуда, креативни работилници, мастер-класови и низа други креативни и едукативни активности кои ќе вклучат околу 650 деца и млади од 10 земји, на возраст од 11 до 19 години. На отворањето во

Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ на „Џифони Македонија“ во Скопје од 12 до 17 октомври

Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ на „Џифони Македонија“ во Скопје од 12 до 17 октомври

Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ ја има честа да биде домаќин на патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“, во која ќе се реализираат едукативни средби со ученици, студенти, наставници и родители. Веќе седум години низ цела Италија се реализира овој европски проект, кој е дел од проектот „Поврзани генерации“

Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ на „Џифони Македонија“ во Скопје од 12 до 17 октомври

Патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“ на „Џифони Македонија“ во Скопје од 12 до 17 октомври

Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ ја има честа да биде домаќин на патувачката училница Una vita da social – „Живот на социјалните мрежи“, во која ќе се реализираат едукативни средби со ученици, студенти, наставници и родители. Веќе седум години низ цела Италија се реализира овој европски проект, кој е дел од проектот „Поврзани генерации“

650 деца и млади од 10 земји ќе се дружат и ќе учат на „Џифони Македонија“

650 деца и млади од 10 земји ќе се дружат и ќе учат на „Џифони Македонија“

Седмото издание на Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ ќе се одржи од 12 до 17 октомври на повеќе локации во Скопје. Шестдневната програма ќе содржи богата филмска понуда, креативни работилници, мастер-класови и низа други креативни и едукативни активности кои ќе вклучат околу 650 деца и млади од 10 земји, на возраст од 11 до 19 години

Седмиот „Џифони Македонија“ со 650 деца и млади од десет земји

Седмиот „Џифони Македонија“ со 650 деца и млади од десет земји

Oд 12 до 17 октомври на повеќе локации во Скопје ќе се одржи седмиот Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Во шесте дена ќе има богата филмска понуда, креативни работилници и едукативни активности кои ќе вклучат околу 650 деца и млади од 11 до 19 години од десет земји. Главна тема е заштитата на човековата средина, со посебен акцент на воздухот,

Седмиот филмски фестивал „Џифони Македонија“ со 650 деца и млади

Седмиот филмски фестивал „Џифони Македонија“ со 650 деца и млади

Oд 12 до 17 октомври на повеќе локации во Скопје ќе се одржува 7. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Во шесте дена ќе има богата филмска понуда, креативни работилници и едукативни активности кои ќе вклучат околу 650 деца и млади од 11 до 19 години од десет земји. Oд 12 до 17 октомври на повеќе локации во Скопје ќе се одржува 7. Филмски

Седмиот „Џифони Македонија“ со 650 деца и млади од десет земји

Седмиот „Џифони Македонија“ со 650 деца и млади од десет земји

Oд 12 до 17 октомври на повеќе локации во Скопје ќе се одржува 7. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Во шесте дена ќе има богата филмска понуда, креативни работилници и едукативни активности кои ќе вклучат околу 650 деца и млади од 11 до 19 години од десет земји. Главна тема е заштитата на човековата средина, со посебен акцент на воздухот,

„Џифони Македонија“ по седми пат во Скопје

„Џифони Македонија“ по седми пат во Скопје

Седмото издание на Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ ќе се одржи од 12 до 17 октомври 2019, на повеќе локации во Скопје. Шестдневната програма ќе содржи богата филмска понуда, креативни работилници, мастер класови и низа други креативни и едукативни активности кои ќе вклучат  над 600 деца и млади на возраст од 11 до 19 години. „Џифони