притисни ентер »

Северина и Петар Грашо на интимна вечера: Што се случува тука?
Северина и Петар Грашо на интимна вечера: Што се случува тука?

Северина и Петар Грашо на интимна вечера: Што се случува тука?

Пејачката Северина на социјалните мрежи се пофали со која позната хрватска ѕвезда уживала на вечера. Имено, таа објави фотографија со нејзиниот колега и пријател Петар Грашо . Северина го објави нивното селфи од вечерата и ја додаде песната „Ja San Rojen Da Mi Bude Lipo“ од Тончи Хуљиќ. Таа не откри каде се сретнале, но Северина моментално ужива на

ФОТО | Објавија селфи: Северина и Петар Грашо заедно на вечера

ФОТО | Објавија селфи: Северина и Петар Грашо заедно на вечера

Пејачката Северина на социјалните мрежи се пофали со која позната хрватска ѕвезда уживала на вечера. Имено, таа објави фотографија со нејзиниот колега и пријател Петар Грашо . Северина го објави нивното селфи од вечерата и ја додаде песната „Ja San Rojen Da Mi Bude Lipo“ од Тончи Хуљиќ. Таа не откри каде се сретнале, но Северина моментално ужива на

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина се пофали со фотографија со Петар Грашо Таа го објави нивното селфи од вечера и додаде песна од Тончи Хуљиќ. Северина не откри каде се сретнале, но пејачката моментално ужива на одморот во Далмација, па може да се претпостави дека се дружеле во родниот Сплит. Грашо и Северина се долги години пријатели, а во 2018 година објавија и дует. Грашо

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина се пофали со фотографија со Петар Грашо Таа го објави нивното селфи од вечера и додаде песна од Тончи Хуљиќ. Северина не откри каде се сретнале, но пејачката моментално ужива на одморот во Далмација, па може да се претпостави дека се дружеле во родниот Сплит. Грашо и Северина се долги години пријатели, а во 2018 година објавија и дует. Грашо

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина се пофали со фотографија со Петар Грашо Таа го објави нивното селфи од вечера и додаде песна од Тончи Хуљиќ. Северина не откри каде … Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи Прочитај повеќе » Текстот Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи е превземен од Reporter.mk . The post Северина и Грашо заедно на

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина се пофали со фотографија со Петар Грашо Таа го објави нивното селфи од вечера и додаде песна од Тончи Хуљиќ. Северина не откри каде се сретнале, но пејачката моментално ужива на одморот во Далмација, па може да се претпостави дека се дружеле во родниот Сплит. Грашо и Северина се долги години пријатели, а во 2018 година објавија и дует. Грашо

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина и Грашо заедно на вечера, пејачката објави селфи

Северина се пофали со фотографија со Петар Грашо Таа го објави нивното селфи од вечера и додаде песна од Тончи Хуљиќ. Северина не откри каде се сретнале, но пејачката моментално ужива на одморот во Далмација, па може да се претпостави дека се дружеле во родниот Сплит. Грашо и Северина се долги години пријатели, а во 2018 година објавија и дует. Грашо