притисни ентер »

Со телефон ја снимал просторијата за гласање во Кавадарци
Со телефон ја снимал просторијата за гласање во Кавадарци

Со телефон ја снимал просторијата за гласање во Кавадарци

Со телефон ја снимал просторијата за гласање во Кавадарци Во 12.05 часот во ОВР Кавадарци, претседател на избирачки одбор на избирачко место 0661 во основното училиште „Киро Спанџов“ во Кавадарци пријавил дека едно лице со телефон ја снимало просторијата каде се врши гласање. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Со телефон ја снимал просторијата за гласање во Кавадарци

Со телефон ја снимал просторијата за гласање во Кавадарци

-Во 12.05 часот во ОВР Кавадарци, претседател на избирачки одбор на избирачко место 0661 во основното училиште „Киро Спанџов“ во Кавадарци пријавил дека едно лице со телефон ја снимало просторијата каде се врши гласање. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.