притисни ентер »

Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили
Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Функцијата дигитален клуч за автомобил на Apple наскоро би можела да биде корисна за отклучување на неколку модели на BMW Според извештајот на Bloomberg, Hyundai и неговиот бренд Genesis до лето исто така ќе имаат поддршка за Apple CarKey. Не е сигурно кои модели ќе ја обезбедат оваа опција, но забележливо е дека некои нивоа на опрема на Ioniq 5 и

Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Функцијата дигитален клуч за автомобил на Apple наскоро би можела да биде корисна за отклучување на неколку модели на BMW Според извештајот на Bloomberg, Hyundai и неговиот бренд Genesis до… Текстот Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили е превземен од USB.mk . The post Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за

Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Функцијата дигитален клуч за автомобил на Apple наскоро би можела да биде корисна за отклучување на неколку модели на BMW Според извештајот на Bloomberg, Hyundai и неговиот бренд Genesis до лето исто така ќе имаат поддршка за Apple CarKey. Не е сигурно кои модели ќе ја обезбедат оваа опција, но забележливо е дека некои нивоа на опрема на Ioniq 5 и

Apple наскоро ќе им дозволи на корисниците да го користат iPhone како терминал за плаќање

Apple наскоро ќе им дозволи на корисниците да го користат iPhone како терминал за плаќање

Apple работи на нова услуга која ќе им овозможи на малите бизниси да прифаќаат плаќања со пластични картички директно од iPhone без употреба на дополнителни терминали. Ова го пренесе „Блумберг“, повикувајќи се на луѓе кои се запознаени со ова прашање. Според извештаите, компанијата работи на оваа функција од 2020 година. За таа цел, го купи канадскиот

Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Според извештајот на Bloomberg, Hyundai и неговиот бренд Genesis до лето исто така ќе имаат поддршка за Apple CarKey. Не е сигурно кои модели ќе ја обезбедат оваа опција, но забележливо е дека некои нивоа на опрема на Ioniq 5 и други автомобили на Hyundai вклучуваат NFC за дигитален клуч. Додека контролите за далечинско заклучување преку паметните