притисни ентер »

Повредени три лица во тешка сообраќајка во Тетово
Повредени три лица во тешка сообраќајка во Тетово

Повредени три лица во тешка сообраќајка во Тетово

На крстосница на регионалниот пат Тетово-Волковија со локалниот пат за селото Челопек, вчера се случила тешка сообраќајна несреќа, информираат од МВР. Во сообраќајката учествувале патничко моторно возило „сеат леон“ со тетовски регистарски ознаки, управувано од Џ.И.(29) од с.Мала Речица и патничко моторно возило „голф“ со тетовски регистарски ознаки,

Три лица повредени во сообраќајка во тетовско

Три лица повредени во сообраќајка во тетовско

На 16.10.2021 во 14.05 часот во СВР Тетово било пријавено дека на крстосница од регионалниот пат Тетово-Волковија со локален пат за с.Челопек се случила сообраќајна несреќа помеѓу патничко моторно возило „сеат леон“ со тетовски регистарски ознаки, управувано од Џ.И.(29) од с.Мала Речица и патничко моторно возило „голф“ со тетовски регистарски ознаки,

Тројца повредени во сообраќајка во тетовско

Тројца повредени во сообраќајка во тетовско

Едно лице потешко и двајца полесно се повредени во сообраќајка што се случила вчера на крстосница од регионалниот пат Тетово-Волковија со локален пат за с.Челопек. Едно лице потешко и двајца полесно се повредени во сообраќајка што се случила вчера на крстосница од регионалниот пат Тетово-Волковија со локален пат за с.Челопек. Во сообраќајката учествувале

Три лица повредени во сообраќајка во тетовско

Три лица повредени во сообраќајка во тетовско

На 16.10.2021 во 14.05 часот во СВР Тетово било пријавено дека на крстосница од регионалниот пат Тетово-Волковија со локален пат за с.Челопек се случила сообраќајна несреќа помеѓу патничко моторно возило „сеат леон“ со тетовски регистарски ознаки, управувано од Џ.И.(29) од с.Мала Речица и патничко моторно возило „голф“ со тетовски регистарски ознаки,

Три лица повредени во сообраќајка во тетовско

Три лица повредени во сообраќајка во тетовско

На 16.10.2021 во 14.05 часот во СВР Тетово било пријавено дека на крстосница од регионалниот пат Тетово-Волковија со локален пат за с.Челопек се случила сообраќајна несреќа помеѓу патничко моторно возило „сеат леон“ со тетовски регистарски ознаки, управувано од Џ.И.(29) од с.Мала Речица и патничко моторно возило „голф“ со тетовски регистарски ознаки,

Три лица повредени во сообраќајка во тетовско

Три лица повредени во сообраќајка во тетовско

На 16.10.2021 во 14.05 часот во СВР Тетово било пријавено дека на крстосница од регионалниот пат Тетово-Волковија со локален пат за с.Челопек се случила сообраќајна несреќа помеѓу патничко моторно возило „сеат леон“ со тетовски регистарски ознаки, управувано од Џ.И.(29) од с.Мала Речица и патничко моторно возило „голф“ со тетовски регистарски ознаки,

Тешка сообраќајна несреќа на локалниот пат за Челопек, три лица повредени

Тешка сообраќајна несреќа на локалниот пат за Челопек, три лица повредени

Тешка сообраќајна несреќа на локалниот пат за Челопек, три лица повредени М.Т. Пред 5 секунди На 16.10.2021 во 14.05 часот во СВР Тетово било пријавено дека на крстосница од регионалниот пат Тетово-Волковија со локален пат за с.Челопек се случила сообраќајна несреќа помеѓу патничко моторно возило „сеат леон“ со тетовски регистарски ознаки, управувано

Тешка сообраќајна несреќа на локалниот пат за Челопек

Тешка сообраќајна несреќа на локалниот пат за Челопек

На 16.10.2021 во 14.05 часот во СВР Тетово било пријавено дека на крстосница од регионалниот пат Тетово-Волковија со локален пат за с.Челопек се случила сообраќајна несреќа помеѓу патничко моторно возило „сеат леон“ со тетовски регистарски ознаки, управувано од Џ.И.(29) од с.Мала Речица и патничко моторно возило „голф“ со тетовски регистарски ознаки,