притисни ентер »

НЕМАМЕ ПРОБЛЕМ СО СРБИТЕ, ТУКУ СО СРБИЈА Сакаме интеграција на српското население во Косово, порача Курти
НЕМАМЕ ПРОБЛЕМ СО СРБИТЕ, ТУКУ СО СРБИЈА Сакаме интеграција на српското население во Косово, порача Курти

НЕМАМЕ ПРОБЛЕМ СО СРБИТЕ, ТУКУ СО СРБИЈА Сакаме интеграција на српското население во Косово, порача Курти

Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со локалните Срби во северните општини, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече дека „Косово им понуди права

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со локалните Срби во северните општини, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече дека „Косово им понуди права

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со локалните Срби во северните општини, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече дека „Косово им понуди права

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија која не се оградила од Милошевиќ и од Путин сега

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија која не се оградила од Милошевиќ и од Путин сега

5 Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со Србите кои живеаат во Косово, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече дека „Косово им понуди права

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија која не се оградила од Милошевиќ

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија која не се оградила од Милошевиќ

Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со локалните Срби во северните општини, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече дека „Косово им понуди права

Петковиќ: Курти секој ден провоцира, Белград ќе продолжи со политиката на заштита на државните интереси

Петковиќ: Курти секој ден провоцира, Белград ќе продолжи со политиката на заштита на државните интереси

Директорот на српската Канцеларија за Косово и Метохија, Петар Петковиќ, преку соопштение реагираше на изјавата на премиерот на Косово, Албин Курти, кој денеска изјави дека „Србија не се оградила од Милошевиќ и Путин“. „Албин Курти секој ден докажува дека нема проблем со Србите на Косово и Метохија со тоа што ги апси, им го конфискува имотот и врши

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со локалните Срби во северните општини, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече дека „Косово им понуди права

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со локалните Срби во северните општини, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече дека „Косово им понуди права

КУРТИ: Косово нема проблем со Србите во Србија, воопшто не е со косовските Срби кои се интегрираат, туку со Владата на Србија

КУРТИ: Косово нема проблем со Србите во Србија, воопшто не е со косовските Срби кои се интегрираат, туку со Владата на Србија

Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со локалните Срби во северните општини, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече дека „Косово им понуди

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

Курти: Немаме проблеми со Србите, туку со Србија

36 Споделувања Share Tweet Косовскиот премиер Албин Курти денеска изјави дека Косово нема проблем со локалните Срби во северните општини, туку со Белград, „кој не се огради ниту од Милошевиќ во тоа време, ниту од Путин денес“. На Самитот Западен Балкан 2024, што се одржува во Приштина по повод 25-годишнината од крајот на војната во Косово, Курти рече