притисни ентер »

Новата власт се кавга на ситно со Западот, без да го разбере големиот влог

Новата власт се кавга на ситно со Западот, без да го разбере големиот влог

Половина од Американците ја поддржуваат твојата теза дека е добро Америка да се меша во внатрешните работи на Македонија, ми праќа порака од Северна Каролина мојот пријател од детство Дичо Дракулевски. А втората половина? Па, се подразбира од кажаното во вајбер пораката: втората половина не ја подржува оваа политика и смета дека Америка треба да престане

Новата власт се кавга на ситно со Западот, без да го разбере големиот влог

Новата власт се кавга на ситно со Западот, без да го разбере големиот влог

Половина од Американците ја поддржуваат твојата теза дека е добро Америка да се меша во внатрешните работи на Македонија, ми праќа порака од Северна Каролина мојот пријател од детство Дичо Дракулевски. А втората половина? Па, се подразбира од кажаното во вајбер пораката: втората половина не ја подржува оваа политика и смета дека Америка треба да престане