притисни ентер »

Пророкот кој го предвиде KОВИД-19 сега ги споделува своите размислувања за ЕП 2024 и за тоа кој ќе го освои. Па, да фаќаме патот во кладилница?
Пророкот кој го предвиде KОВИД-19 сега ги споделува своите размислувања за ЕП 2024 и за тоа кој ќе го освои. Па, да фаќаме патот во кладилница?

Пророкот кој го предвиде KОВИД-19 сега ги споделува своите размислувања за ЕП 2024 и за тоа кој ќе го освои. Па, да фаќаме патот во кладилница?

Николас Ајуула, терапевт и астролог од јужен Лондон, вели дека имал пророчки визии уште од тинејџерските години. Николас верува дека претходно ги предвидел големите настани, како што се појавата на коронавирус, пожарот во Нотр Дам и подемот на движењето „Black lives matter“. И покрај неговиот успех, Николас вели дека претпочита да го живее својот живот