притисни ентер »

Класични техники на сите манипулатори: Како да препознаете кога и дали саканиот ве лаже по пораките што ви ги испраќа?
Класични техники на сите манипулатори: Како да препознаете кога и дали саканиот ве лаже по пораките што ви ги испраќа?

Класични техники на сите манипулатори: Како да препознаете кога и дали саканиот ве лаже по пораките што ви ги испраќа?

Често слушаме за манипулации, но најчесто зборуваме за техниките кои манипулаторите ги користат во разговорите еден на еден. Сепак, понекогаш се обидуваат да нè контролираат дури и преку допишување, без ние да го сфатиме тоа. Ако забележите барем една од точките подолу кога комуницирате со некого, бидете многу внимателни. Ова се класичните техники