притисни ентер »

Две дози вакцина во Македонија примиле над 360.000 граѓани
Две дози вакцина во Македонија примиле над 360.000 граѓани

Две дози вакцина во Македонија примиле над 360.000 граѓани

Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вчера вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Во државата вкупно се аплицирани 862.426 дози вакцини, а ревакцинирани се 361.431 граѓани, информира Министерството за здравство. На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Со последните бројки

Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани

Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани

Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и теренска вакцинација. На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вчера вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Во државата вкупно се аплицирани 862.426 дози вакцини,

Две дози вакцина во Македонија примиле над 360.000 граѓани

Две дози вакцина во Македонија примиле над 360.000 граѓани

Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вчера вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Во државата вкупно се аплицирани 862.426 дози вакцини, а ревакцинирани се 361.431 граѓани, информира Министерството за здравство. На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Со последните бројки

Вакцинирани над 500 000 македонски граѓани

Вакцинирани над 500 000 македонски граѓани

Од Министерството за здравство денеска информираат дека на вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Од нив прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Во државата вкупно се аплицирани 862.426 дози вакцини, а ревакцинирани се 361.431 граѓани, соопшти

МЗ: Досега се ревакцинирани над 260 илјади граѓани

МЗ: Досега се ревакцинирани над 260 илјади граѓани

На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчерашниот ден вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вчера вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Според податоците од Министерството за здравство, во државата вкупно се аплицирани 862.426 дози вакцини, а ревакцинирани се 361.431 граѓани. Со

Пола милион македонски граѓани вакцинирани против ковид-19

Пола милион македонски граѓани вакцинирани против ковид-19

Над пола милион македонски граѓани се вакцинирани против ковид-19 во земјава, соопшти Министерството за здравство. На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вчера вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Во државата вкупно се аплицирани 862

Две дози вакцина во Македонија примиле над 360.000 граѓани

Две дози вакцина во Македонија примиле над 360.000 граѓани

Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вчера вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Во државата вкупно се аплицирани 862.426 дози вакцини, а ревакцинирани се 361.431 граѓани, информира Министерството за здравство. На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Со последните бројки

Досега вакцинирани 500.995 граѓани

Досега вакцинирани 500.995 граѓани

Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и теренска вакцинација. На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вчера вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Во државата вкупно се аплицирани 862.426 дози вакцини,

Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани

Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани

Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и теренска вакцинација. На вакциналните пунктови во државата и на терен, заклучно со вчера вакцинирани се вкупно 500.995 граѓани. Прва доза вакцина вчера примиле 4.098 граѓани, а вчера вкупно се вакцинирале 13.810 граѓани. Во државата вкупно се аплицирани 862.426 дози вакцини,