притисни ентер »

Единствена Македонија: Уште колкaва брука на државата треба да и направи Заев за да си поднесе оставка
Единствена Македонија: Уште колкaва брука на државата треба да и направи Заев за да си поднесе оставка

Единствена Македонија: Уште колкaва брука на државата треба да и направи Заев за да си поднесе оставка

Единствена Македонија го прашува Зоран Заев што е одговорност и морал за него за да си поднесе оставка по вчерашните телефонски разговори со, како што мислел Заев со Петро Порошенко и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг. Не е проблематично за Заев во разговорите прашањето со мито од 100.000 евра оти митото е нешто својствено за Заев. Но,

Единствена Македонија: Уште колкaва брука на државата треба да и направи Заев за да си поднесе оставка

Единствена Македонија: Уште колкaва брука на државата треба да и направи Заев за да си поднесе оставка

Единствена Македонија го прашува Зоран Заев што е одговорност и морал за него за да си поднесе оставка по вчерашните телефонски разговори со, како што мислел Заев со Петро Порошенко и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг. Не е проблематично за Заев во разговорите прашањето со мито од 100.000 евра оти митото е нешто својствено за Заев. Но,

ЕМ: Уште колкaва брука на државата треба да и направи Заев за да си поднесе оставка

ЕМ: Уште колкaва брука на државата треба да и направи Заев за да си поднесе оставка

Единствена Македонија го прашува Зоран Заев што е одговорност и морал за него за да си поднесе оставка по вчерашните телефонски разговори со, како што мислел Заев со Петро Порошенко и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг. Не е проблематично за Заев во разговорите прашањето со мито од 100.000 евра оти митото е нешто својствено за Заев. Но,