притисни ентер »

Бесплатен Game Design настан во организација на МГИ Скопје
Бесплатен Game Design настан во организација на МГИ Скопје

Бесплатен Game Design настан во организација на МГИ Скопје

Асоцијацијата на Македонската индустрија за видео игри – МГИ Скопје, организира настан на тема Game Design. Се работи за втор настан во низата организирана во склоп на MGI Meetups Presents бесплатни настани посветени на сегменти од развивањето на видео игри. Што е Гејм Дизајн? Game Design не е програмирање, арт, моделирање или ригување. Гејм дизајнерот

Бесплатен Game Design настан во организација на МГИ Скопје

Бесплатен Game Design настан во организација на МГИ Скопје

Асоцијацијата на Македонската индустрија за видео игри – МГИ Скопје, организира настан на тема Game Design. Се работи за втор настан во низата организирана во склоп на MGI Meetups Presents бесплатни настани посветени на сегменти од развивањето на видео игри. Рубрика: Информатика Датум: Понеделник, 10 Јуни, 2024 - 17:45 Image: Што е Гејм Дизајн? Game

Настан за дизајнирање на игри на 13 јуни во „Base42“

Настан за дизајнирање на игри на 13 јуни во „Base42“

Асоцијацијата на Македонската индустрија за видео игри – МГИ Скопје, организира настан на тема дизајн на игри на 13 јуни (четврток) во Заедницата за технолошки ентузијасти „Base42“ со почеток во 18 часот. „Дизајнирање на игри не е програмирање, арт, моделирање или ригување. Дизајнерот на игри не треба да владее Blender, ZBrush, 3ds Max, Maya, Unity,