притисни ентер »

Единствена Македонија: Членството на ВМРО-ДПМНЕ да го врати Мицкоски на нормалното и прифатливото
Единствена Македонија: Членството на ВМРО-ДПМНЕ да го врати Мицкоски на нормалното и прифатливото

Единствена Македонија: Членството на ВМРО-ДПМНЕ да го врати Мицкоски на нормалното и прифатливото

Единствена Македонија и целото искрено членство на ВМРО-ДПМНЕ се силно изненадени од раководството на ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски кои не се спротиставија и не ја осудија т.н. парада на гордоста која има за цел рушење на традиционалните семејни вредности. Членството на ВМРО-ДПМНЕ наивно верувало дека Мицкоски ја дели спремноста да се оди до крај

МИЦКОСКИ: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете

МИЦКОСКИ: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете

Во интервју за телевизијата Канал 5, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски зборува за евроатлантските перспективи на Македонија, за метлата на Заев, за можноста за предвремени избори ,но и зошто ВМРО ДПМНЕ преферира парада на семејни вредности а не парада на гордоста. Целото интервју погледнете го во видеото.

МИЦКОСКИ: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете

МИЦКОСКИ: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете

Во интервју за телевизијата Канал 5, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски зборува за евроатлантските перспективи на Македонија, за метлата на Заев, за можноста за предвремени избори ,но и зошто ВМРО ДПМНЕ преферира парада на семејни вредности а не парада на гордоста. Целото интервју погледнете го во видеото.

Мицкоски: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете од оној предлог да е и министер за финансии

Мицкоски: Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете од оној предлог да е и министер за финансии

Во него Мицкоски зборува за евроатлантските перспективи на Македонија, за метлата на Заев, за можноста за предвремени избори ,но и зошто ВМРО ДПМНЕ преферира парада на семејни вредности а не парада на гордоста. Целото интервју погледнете го во видеото.

Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете

Јас не видов метла, освен што Заев си се самоизмете

Во интервју за телевизијата Канал 5, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски зборува за евроатлантските перспективи на Македонија, за метлата на Заев, за можноста за предвремени избори ,но и зошто ВМРО ДПМНЕ преферира парада на семејни вредности а не парада на гордоста. Целото интервју погледнете го во видеото. 

Мицкоски: Кога се парадите во прашање повеќе сум за семејна парада

Мицкоски: Кога се парадите во прашање повеќе сум за семејна парада

Мицкоски: Кога се парадите во прашање повеќе сум за семејна парада Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на тв интервју за Канал 5 телевизија во однос на парадата која што денеска се одржа во Скопје истакна дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ се семејните вредности, конзервативниот пристап кои се и главните атрибути на функционирање на партијата. -Една

Семејните вредности и конзервативниот пристап се главните вредности на ВМРО-ДПМНЕ

Семејните вредности и конзервативниот пристап се главните вредности на ВМРО-ДПМНЕ

Во интервју за Канал 5, Христијан Мицкоски освен за евроатлантските перспективи на Македонија, за метлата на Заев, за можноста за предвремени избори, говореше и за тоа дека ВМРО-ДПМНЕ преферира парада на семејни вредности а не парада на гордоста. Семејните вредности конзервативниот пристап се главните вредности на ВМРО-ДПМНЕ. Една семејна парада би

МИЦКОСКИ: Кога се пapaдите во пpaшaњe повеќе сум за семејна пapaда

МИЦКОСКИ: Кога се пapaдите во пpaшaњe повеќе сум за семејна пapaда

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на тeлевизиско интервју за Канал 5 телевизија во однос на пapaдaтa која што денеска се одржа во Скопје истакна дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ се семејните вредности, кoнзepвaтивниот пристап кои се и главните aтpибути на функционирање на партијата. -Една семејна пapaда би била соодветен одговор на ваквиот начин

МИЦКОСКИ: Кога се пapaдите во пpaшaњe повеќе сум за семејна пapaда

МИЦКОСКИ: Кога се пapaдите во пpaшaњe повеќе сум за семејна пapaда

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на тeлевизиско интервју за Канал 5 телевизија во однос на пapaдaтa која што денеска се одржа во Скопје истакна дека ставот на ВМРО-ДПМНЕ се семејните вредности, koнзepвaтивниот пристап кои се и главните aтpибути на функционирање на партијата. -Една семејна пapaда би била соодветен одговор на ваквиот начин

Мицкоски: Ништо од „метлата“ кај власта, но нема да има ни во ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски: Ништо од „метлата“ кај власта, но нема да има ни во ВМРО-ДПМНЕ

Во него Мицкоски зборува за евроатлантските перспективи на Македонија, за метлата на Заев, за можноста за предвремени избори ,но и зошто ВМРО-ДПМНЕ преферира парада на семејни вредности а не парада на гордоста. Целото интервју ќе можете да го проследите ексклузивно во вестите на Канал5 во 18 часот.