притисни ентер »

Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод
Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод

Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод

Алжирската крајбрежна стража вчера спаси 13 илегални мигранти од потонат брод и извлече четири беживотни тела, соопшти денеска Министерството за одбрана на Алжир. Во соопштението не се наведува националноста на жртвите, но најчесто се работи за Алжирци кои се обиделе преку Средоземно Море да стигнат до Европа. Според податоци на алжирското Министерство

Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод

Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод

Во соопштението не се наведува националноста на жртвите, но најчесто се работи за Алжирци кои се обиделе преку Средоземно Море да стигнат до Европа. Според податоци на алжирското Министерство за одбрана од почетокот на година 4.704 мигранти се пресретнати, од кои половината во текот на септември. Во 2020 година алжирската крајбрежна стража пресретнача

Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод

Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод

Алжирската крајбрежна стража вчера спаси 13 илегални мигранти од потонат брод и извлече четири беживотни тела, соопшти денеска Министерството за одбрана на Алжир. Во соопштението не се наведува националноста на жртвите, но најчесто се работи за Алжирци кои се обиделе преку Средоземно Море да стигнат до Европа. Според податоци на алжирското Министерство

Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод

Алжирската крајбрежна стража спаси 13 мигранти од потонат брод

Алжирската крајбрежна стража вчера спаси 13 илегални мигранти од потонат брод и извлече четири беживотни тела, соопшти денеска Министерството за одбрана на Алжир. Во соопштението не се наведува националноста на жртвите, но најчесто се работи за Алжирци кои се обиделе преку Средоземно Море да стигнат до Европа. Според податоци на алжирското Министерство