притисни ентер »

Дуа Липа привлекла внимание на ревијата во Италија: Пејачката фасцинирала во полупроѕирен долг фустан
Дуа Липа привлекла внимание на ревијата во Италија: Пејачката фасцинирала во полупроѕирен долг фустан

Дуа Липа привлекла внимание на ревијата во Италија: Пејачката фасцинирала во полупроѕирен долг фустан

По спектакуларниот концерт во Пула, Дуа Липа се упатила во Италија за да присуствува на ревијата на брендот „Jacquemus“, а каде што ги пленила погледите во син полупроѕирен фустан. Француската модна куќа ја прославила петнаесетгодишнината и отворањето на нов бутик на италијанското крајбрежје, а на ревијата присуствувале бројни познати дами. Една од