притисни ентер »

Без струја делови од Карпош
Без струја делови од Карпош

Без струја делови од Карпош

Во период од 09,30 до 12,30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица Крагуевачка бр.2 и улица Франклин Рузвелт бр.148 во општина Карпош. Во период од 08,30 до 10,30 часот без електрична енергија ќе бидат зградата на поранешно Горење и околината на булеварот Партизански одреди бр.72 во општина Карпош.

Без струја делови од Карпош

Без струја делови од Карпош

ЕВН Македонија АД известува дека поради планирани технички интервенции во елктро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисници во општина Карпош. Во период од 09,30 до 12,30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица Крагуевачка бр.2 и улица Франклин Рузвелт бр.148 во општина Карпош, а во период од 08,30 до 10,30 часот

Без струја делови од Карпош

Без струја делови од Карпош

ЕВН Македонија АД известува дека поради планирани технички интервенции во елктро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисници во општина Карпош. Во период од 09,30 до 12,30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица Крагуевачка бр.2 и улица Франклин Рузвелт бр.148 во општина Карпош, а во период од 08,30 до 10,30 часот

Без струја делови од Карпош

Без струја делови од Карпош

ЕВН Македонија АД известува дека поради планирани технички интервенции во елктро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисници во Oпштина Карпош. Во период од 9:30 до 12:30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица „Крагуевачка“ бр. 2 и улица „Франклин Рузвелт“ бр. 148 во Општина Карпош, а во период од 08:30 до 10:30

Без струја делови од Карпош

Без струја делови од Карпош

ЕВН Македонија АД известува дека поради планирани технички интервенции во елктро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисници во општина Карпош. Во период од 09,30 до 12,30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица Крагуевачка бр.2 и улица Франклин Рузвелт бр.148 во општина Карпош, а во период од 08,30 до 10,30 часот

Без струја делови од Карпош

Без струја делови од Карпош

ЕВН Македонија АД известува дека поради планирани технички интервенции во елктро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисници во општина Карпош. Во период од 09,30 до 12,30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица Крагуевачка бр.2 и улица Франклин Рузвелт бр.148 во општина Карпош, а во период од 08,30 до 10,30 часот

Повеќе улици од една скопска општина денеска без струја

Повеќе улици од една скопска општина денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска  (понеделник) поради планирани технички интервенции во елктродистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисниците: - Во период од 09:30ч до 12:30ч дел од потрошувачите на ул. Крагуевачка бр.2 и ул. Франклин Рузвелт бр.148. општина Карпош и - Во период од 08:30ч до 10:30ч зградата

Без струја делови од Карпош

Без струја делови од Карпош

ЕВН Македонија АД известува дека поради планирани технички интервенции во елктро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисници во општина Карпош. Во период од 09,30 до 12,30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица Крагуевачка бр.2 и улица Франклин Рузвелт бр.148 во општина Карпош, а во период од 08,30 до 10,30 часот

Без струја делови од Карпош

Без струја делови од Карпош

ЕВН Македонија АД известува дека поради планирани технички интервенции во елктро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисници во општина Карпош. Во период од 09,30 до 12,30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица Крагуевачка бр.2 и улица Франклин Рузвелт бр.148 во општина Карпош, а во период од 08,30 до 10,30 часот