притисни ентер »

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени
Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Оценката за економската состојба на деловните субјекти во септември 2021 година е понеповолна во однос на претходниот месец, a поповолна во однос на септември 2020 година. Се очекува бројот на вработените да се намали. Како што соопшти Државниот завод за статистика, повикувајќи се на оценките на раководителите на деловните субјекти, состојбата на обезбеденоста

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

epa08199828 Workers operate at Garment 10 company in Hanoi, Vietnam, 07 February 2020. Vietnam's textile and garment industry expects to achieve 42 billion USD in export in 2020 EPA-EFE/LUONG THAI LINH Оценката за економската состојба на деловните субјекти во септември 2021 година е понеповолна во однос на претходниот месец, a поповолна во однос на

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни

Се очекува бројот на вработените да се намали. Како што соопшти Државниот завод за статистика, повикувајќи се на оценките на раководителите на деловните субјекти, состојбата на обезбеденоста на производството со порачки во септември 2021 во однос на август 2021 година е понеповолна, очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци се

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Оценката за економската состојба на деловните субјекти во септември 2021 година е понеповолна во однос на претходниот месец, a поповолна во однос на септември 2020 година. Се очекува бројот на вработените да се намали. Како што соопшти Државниот завод за статистика, повикувајќи се на оценките на раководителите на деловните субјекти, состојбата на обезбеденоста

Залихите на готови производи зголемени, очекувањата за обемот на производството намалени

Залихите на готови производи зголемени, очекувањата за обемот на производството намалени

Оценката за економската состојба на деловните субјекти во септември 2021 година е понеповолна во однос на претходниот месец, a поповолна во однос на септември 2020 година. Се очекува бројот на вработените да се намали. Како што соопшти Државниот завод за статистика, повикувајќи се на оценките на раководителите на деловните субјекти, состојбата на обезбеденоста

Фирмите очекуваат бројот на вработени да се намали

Фирмите очекуваат бројот на вработени да се намали

Оценката за економската состојба на деловните субјекти во септември 2021 година е понеповолна во однос на претходниот месец, a поповолна во однос на септември 2020 година. Се очекува бројот на вработените да се намали. Како што соопшти Државниот завод за статистика, повикувајќи се на оценките на раководителите на деловните субјекти, состојбата на обезбеденоста

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Оценката за економската состојба на деловните субјекти во септември 2021 година е понеповолна во однос на претходниот месец, a поповолна во однос на септември 2020 година. Се очекува бројот на вработените да се намали. Како што соопшти Државниот завод за статистика, повикувајќи се на оценките на раководителите на деловните субјекти, состојбата на обезбеденоста

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Очекувањата за обемот на производството во наредните три месеци неповолни, залихите на готови производи зголемени

Оценката за економската состојба на деловните субјекти во септември 2021 година е понеповолна во однос на претходниот месец, a поповолна во однос на септември 2020 година. Се очекува бројот на вработените да се намали. Како што соопшти Државниот завод за статистика, повикувајќи се на оценките на раководителите на деловните субјекти, состојбата на обезбеденоста