Што сакаат жените?!

ШТО САКААТ ЖЕНИТЕ? Ѝ даваш комплимент – не прифаќа. Не ѝ даваш – се лути. Ќе се согласиш – немаш карактер. Не се согласуваш – не ја разбираш. Ја бараш – досаден си. Не ја бараш – не ти е гајле за неа. Љубоморен си – лош карактер. Не си љубоморен – не ја сакаш. Задоцни една минута – Армагедон. Ја нема цел саат – ништо страшно. Излегуваш со другарите