притисни ентер »

Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина
Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина

Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина

Саво Милошевиќ (50), легендарниот српски стрелец до крајот на неделата ќе биде назначен за селектор на Босна и Херцеговина, пишуваат тамошните медиуми. Додаваат дека Милошевиќ се договорил на состанокот со претседателот на Фудбалскиот сојузот Вицо Жељковиќ и директорот на репрезентацијата Звјездан Мисимовиќ. Милошевиќ се прослави како напаѓач на Партизан

Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина

Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина

Саво Милошевиќ (50), легендарниот српски стрелец до крајот на неделата ќе биде назначен за селектор на Босна и Херцеговина, пишуваат тамошните медиуми. Додаваат дека Милошевиќ се договорил на состанокот со претседателот на Фудбалскиот сојузот Вицо Жељковиќ и директорот на репрезентацијата Звјездан Мисимовиќ. Милошевиќ се прослави како напаѓач на Партизан

Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина

Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина

Саво Милошевиќ (50), легендарниот српски стрелец до крајот на неделата ќе биде назначен за селектор на Босна и Херцеговина, пишуваат тамошните медиуми. Додаваат дека Милошевиќ се договорил на состанокот со претседателот на Фудбалскиот сојузот Вицо Жељковиќ и директорот на репрезентацијата Звјездан Мисимовиќ. Милошевиќ се прослави како напаѓач на Партизан

Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина

Саво Милошевиќ ќе биде новиот селектор на Босна и Херцеговина

Саво Милошевиќ (50), легендарниот српски стрелец до крајот на неделата ќе биде назначен за селектор на Босна и Херцеговина, пишуваат тамошните медиуми. Додаваат дека Милошевиќ се договорил на состанокот со претседателот на Фудбалскиот сојузот Вицо Жељковиќ и директорот на репрезентацијата Звјездан Мисимовиќ. Милошевиќ се прослави како напаѓач на Партизан