притисни ентер »

Видео игри: Codemasters го претстави првото видео од GRID Legends
Видео игри: Codemasters го претстави првото видео од GRID Legends

Видео игри: Codemasters го претстави првото видео од GRID Legends

Codemasters и Electronic Arts, креаторите на видео игрите F1 и DiRT Rally, го претставија нивниот најнов проект GRID Legends. Новата видео игра ќе покрива широк спектар на тркачки серии, а ќе следи конфигурација слична на F1 со осмислена приказна за играчите. Како дел од приказната се ангажирани реални актери, а истата е опишана како „невидена до сега