притисни ентер »

Работник се повредил во фабрика во Пробиштип
Работник се повредил во фабрика во Пробиштип

Работник се повредил во фабрика во Пробиштип

Во Полициската станица Пробиштип доцна синоќа било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип, бил донесен 23-годишен жител на Пробиштип, кој, според пријавеното, се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип. Тој бил префрлен во Клиничката болница Штип, каде му била укажана лекарска помош. Се преземат мерки за расчистување

Повреден работник во фабрика во Пробиштип

Повреден работник во фабрика во Пробиштип

Скопје, 25 мај 2019 (/) – Работник бил повреден ноќеска при работа во фабрика во Пробиштип. Како што соопшти МВР, изутринава во 00:40 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип бил донесен Д.Ј.(23) од Пробиштип. Според пријавеното, работникот се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип

Се повредил работник во фабрика

Се повредил работник во фабрика

Работник бил повреден ноќеска при работа во фабрика во Пробиштип. Како што соопшти МВР, изутринава во 00:40 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип бил донесен Д.Ј.(23) од Пробиштип. Според пријавеното, работникот се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип по што бил префрлен

Работник се повредил во фабрика во Пробиштип

Работник се повредил во фабрика во Пробиштип

Во Полициската станица Пробиштип доцна синоќа било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип, бил донесен 23-годишен жител на Пробиштип, кој, според пријавеното, се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип. Тој бил префрлен во Клиничката болница Штип, каде му била укажана лекарска помош. Се преземат мерки за расчистување

Работник се повредил во фабрика во Пробиштип

Работник се повредил во фабрика во Пробиштип

Во Полициската станица Пробиштип доцна синоќа било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип, бил донесен 23-годишен жител на Пробиштип, кој, според пријавеното, се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип. Тој бил префрлен во Клиничката болница Штип, каде му била укажана лекарска помош. Се преземат мерки за расчистување

Работник се повредил во фабрика во Пробиштип

Работник се повредил во фабрика во Пробиштип

Во Полициската станица Пробиштип доцна синоќа било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип, бил донесен 23-годишен жител на Пробиштип, кој, според пријавеното, се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип. Тој бил префрлен во Клиничката болница Штип, каде му била укажана лекарска помош. Се преземат мерки за расчистување

Повреден работник во фабрика во Пробиштип

Повреден работник во фабрика во Пробиштип

Работник бил повреден ноќеска при работа во фабрика во Пробиштип. Како што соопшти МВР, изутринава во 00:40 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип бил донесен Д.Ј.(23) од Пробиштип. Според пријавеното, работникот се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип по што бил префрлен

Се повреди работник во фабрика во Пробиштип

Се повреди работник во фабрика во Пробиштип

На 25.05.2019 година околу 00.40 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип бил донесен 23 годишен маж од Пробиштип кој, според пријавеното, се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип. Тој бил префрлен во Клиничката болница Штип, каде му била укажана лекарска помош. Се преземаат

23-годишен маж повреден во фабрика во Пробиштип

23-годишен маж повреден во фабрика во Пробиштип

На 25.05.2019 година околу 00.40 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип бил донесен Д.Ј.(23) од Пробиштип кој, според пријавеното, се здобил со повреди при работа во фабрика во Пробиштип. Тој бил префрлен во Клиничката болница Штип, каде му била укажана лекарска помош. Се преземаат мерки

Тешко повреден работник во фабрика во Пробиштип

Тешко повреден работник во фабрика во Пробиштип

Утринава околу 00:40 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Јавната здравствена установа Пробиштип бил донесен Д.Ј.(23) од Пробиштип кој, според пријавеното, се здобил со повреди при работа во фабрика. Тој бил префрлен во Клиничката болница Штип, каде му била укажана лекарска помош. Се преземаат мерки за расчистување на случајот