притисни ентер »

Велосипедски полициски патроли од денеска низ Струга
Велосипедски полициски патроли од денеска низ Струга

Велосипедски полициски патроли од денеска низ Струга

Одделението за внатрешни работи во Струга денеска ја активираше велосипедската полициска патрола, како нова и современа форма на полициско превентивно работење, градење партнерство и поблизок контакт со граѓаните. Велосипедската полициска патрола, според портпаролот на СВР Охрид Стефан Димоски, треба да обезбеди поголема мобилност на полициската служба

Струшката полиција ќе брка криминалци со велосипедска патрола

Струшката полиција ќе брка криминалци со велосипедска патрола

Струшката полиција ја активира својата велосипедска патрола со која ќе се обиде да се справи со ситен криминал и непочитување на законите на територијата на оваа општина. „Оваа патрола е нова и современа форма на полициско превентивно работење и градење партнерство и поблизок контакт со граѓаните. Таа треба да обезбеди поголема мобилност на полициската

Велосипедски полициски патроли од денеска низ Струга

Велосипедски полициски патроли од денеска низ Струга

Одделението за внатрешни работи во Струга денеска ја активираше велосипедската полициска патрола, како нова и современа форма на полициско превентивно работење, градење партнерство и поблизок контакт со граѓаните. Струга, 28 јули 2021 (МИА) – Одделението за внатрешни работи во Струга денеска ја активираше велосипедската полициска патрола, како нова

Велосипедски полициски патроли од денеска низ Струга

Велосипедски полициски патроли од денеска низ Струга

– Одделението за внатрешни работи во Струга денеска ја активираше велосипедската полициска патрола, како нова и современа форма на полициско превентивно работење, градење партнерство и поблизок контакт со граѓаните. Велосипедската полициска патрола, според портпаролот на СВР Охрид Стефан Димоски, треба да обезбеди поголема мобилност на полициската