притисни ентер »

Единствена Македонија: Нашите преговарачи на тацна ѝ ја подаруваат македонската историја на Бугарија
Единствена Македонија: Нашите преговарачи на тацна ѝ ја подаруваат македонската историја на Бугарија

Единствена Македонија: Нашите преговарачи на тацна ѝ ја подаруваат македонската историја на Бугарија

Од Единствена Македонија на Јанко Бачев истакнуваат дека со неверување гледаат на барањата на бугарската страна во македонско-бугарската комисија за ревизија на историјата, кои како што велат од оваа партија, стануваат сè поагресивни. „Очигледно во Комисијата од македонска страна има Македонци со изгубено национално чувство штом на тацна ѝ ја подаруваат

Единствена Македонија: Нашите преговарачи на тацна ѝ ја подаруваат македонската историја на Бугарија

Единствена Македонија: Нашите преговарачи на тацна ѝ ја подаруваат македонската историја на Бугарија

Од Единствена Македонија на Јанко Бачев истакнуваат дека со неверување гледаат на барањата на бугарската страна во македонско-бугарската комисија за ревизија на историјата, кои, како што велат од оваа партија, стануваат сè поагресивни. „Очигледно во комисијата од македонска страна има Македонци со изгубено национално чувство штом на тацна ѝ ја подаруваат

Бачев: Нашите историчари да се охрабрат, Бугарите влечат корени од татарско-монголската етничка група

Бачев: Нашите историчари да се охрабрат, Бугарите влечат корени од татарско-монголската етничка група

Од Единствена Македонија на Јанко Бачев истакнуваат дека со неверување гледаат на барањата на бугарската страна во македонско-бугарската комисија за ревизија на историјата, кои, како што велат од оваа партија, стануваат сè поагресивни. „Очигледно во комисијата од македонска страна има Македонци со изгубено национално чувство штом на тацна ѝ ја подаруваат

Единствена Македонија до македонските историчари: Не се плашете и кажете ја вистината дека Бугарите имаат татарско потекло

Единствена Македонија до македонските историчари: Не се плашете и кажете ја вистината дека Бугарите имаат татарско потекло

Единствена Македонија со неверување гледа колку барањата на членовите од бугарска страна во македонско-бугарската комисија за ревизија на историјата стануваат се поагресивни, а од членовите во Комисијата од македонска страна целосен молк и плашливост, вели партијата преку соопштение. „Очигледно во Комисијата од македонска страна има Македонци со изгубено

Единствена Македонија: Нашите преговарачи на тацна ѝ ја подаруваат македонската историја на Бугарија

Единствена Македонија: Нашите преговарачи на тацна ѝ ја подаруваат македонската историја на Бугарија

Од Единствена Македонија на Јанко Бачев истакнуваат дека со неверување гледаат на барањата на бугарската страна во македонско-бугарската комисија за ревизија на историјата, кои како што велат од оваа партија, стануваат сè поагресивни. „Очигледно во Комисијата од македонска страна има Македонци со изгубено национално чувство штом на тацна ѝ ја подаруваат