притисни ентер »

Полициските специјалци вежбаа пред граѓаните на Дебар
Полициските специјалци вежбаа пред граѓаните на Дебар

Полициските специјалци вежбаа пред граѓаните на Дебар

На вежбата граѓаните имаа можност да видат и дел од техничките потенцијали на полицијата. Денеска македонската полиција изврши тактичко-показна вежба во Дебар. – Оваа вежба денес е еден од начините како да ја обновиме, односно зајакнеме врската меѓу граѓаните и македонската полиција на ниво на партнерство на соработка се со цел да имаме и побезбеден

Дебар под пoлициcka oпcaдa, ЕБР, Тигрите и екипи на антитepopизам на терен

Дебар под пoлициcka oпcaдa, ЕБР, Тигрите и екипи на антитepopизам на терен

Оваа вежба денес е еден од начините како да ја обновиме, односно зајакнеме врската меѓу граѓаните и македонската полиција на ниво на партнерство на соработка се со цел да имаме и побезбеден град и побезбедна држава, меѓутоа и побезбеден регион “. Ова, меѓу другото го истакна министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, во својата денешна изјава

Показна вежба на македонската полиција

Показна вежба на македонската полиција

Презентација на дел од опремата на Министерството за внатрешни работи и тактичко-показна вежба на припадниците на полицијата се одржаа денеска во Дебар во рамки на активностите по повод одблежувањето на Денот на полицијата. Тактичко-показната вежба ја следеа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и високи функционери во МВР,  како и градоначалниците

Дебарчани масовно ја проследија тактичко-показната вежба на МВР

Дебарчани масовно ја проследија тактичко-показната вежба на МВР

Денес во Дебар а во рамки на планираните активности по повод одбележувањето на Денот на полицијата, граѓаните на Дебар и околните општини имаа прилика да ги проследат тактичко-показните вежби на припадниците на неколку полициски единици, пред голем број на дебарлани и жители на општините Центар Жупа и маврово Ростуше. Во вежбата со свои активности

Вежба на МВР: Хеликоптери и специјалци го опколија Дебар

Вежба на МВР: Хеликоптери и специјалци го опколија Дебар

Презентација на дел од опремата на Министерството за внатрешни работи и тактичко-показна вежба на припадниците на полицијата се одржаа денеска во Дебар во рамки на активностите по повод одблежувањето на Денот на полицијата. Тактичко-показната вежба ја следеа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и високи функционери во МВР, како и градоначалниците

МВР покажа дел од опремата и имаше тактичко-показна вежба во Дебар

МВР покажа дел од опремата и имаше тактичко-показна вежба во Дебар

Презентација на дел од опремата на Министерството за внатрешни работи и тактичко-показна вежба на припадниците на полицијата се одржаа денеска во Дебар во рамки на активностите по повод одблежувањето на Денот на полицијата. Тактичко-показната вежба ја следеа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и високи функционери во МВР,  како и градоначалниците

Тигрите од хеликоптер се спуштија во училишно игралиште во Дебар, каде што заедно со припадници на ЕБР денес имаа показна вежба

Тигрите од хеликоптер се спуштија во училишно игралиште во Дебар, каде што заедно со припадници на ЕБР денес имаа показна вежба

Презентација на дел од опремата на Министерството за внатрешни работи и тактичко-показна вежба на припадниците на полицијата се одржаа денеска во Дебар во рамки на активностите по повод одблежувањето на Денот на полицијата. Тактичко-показната вежба ја следеа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и високи функционери во МВР, како и градоначалниците

Дебар под полициска опсада, ЕБР, Тигрите и екипи на антитероризам на терен

Дебар под полициска опсада, ЕБР, Тигрите и екипи на антитероризам на терен

Оваа вежба денес е еден од начините како да ја обновиме, односно зајакнеме врската меѓу граѓаните и македонската полиција на ниво на партнерство на соработка се со цел да имаме и побезбеден град и побезбедна држава, меѓутоа и побезбеден регион“. Ова, меѓу другото го истакна министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, во својата денешна изјава

Тактичко-показна вежба на полицијата и презентиран дел од опремата на МВР

Тактичко-показна вежба на полицијата и презентиран дел од опремата на МВР

Презентација на дел од опремата на Министерството за внатрешни работи и тактичко-показна вежба на припадниците на полицијата се одржаа денеска во Дебар во рамки на активностите по повод одблежувањето на Денот на полицијата. Тактичко-показната вежба ја следеа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и високи функционери во МВР,  како и градоначалниците

Показна вежба на полицијата во Дебар

Показна вежба на полицијата во Дебар

Презентација на дел од опремата на Министерството за внатрешни работи и тактичко-показна вежба на припадниците на полицијата се одржаа денеска во Дебар во рамки на активностите по повод одблежувањето на Денот на полицијата. Тактичко-показната вежба ја следеа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и високи функционери во МВР,  како и градоначалниците