притисни ентер »

ПРОФ. ТРАЈКОВСКИ: Со разуздано однесување не се постигнува колективен имунитет, а видете ги Јапонците
ПРОФ. ТРАЈКОВСКИ: Со разуздано однесување не се постигнува колективен имунитет, а видете ги Јапонците

ПРОФ. ТРАЈКОВСКИ: Со разуздано однесување не се постигнува колективен имунитет, а видете ги Јапонците

Дали е можен колективен имунитет? Можен е, на источноазиски начин, со голема самодисциплина и доследна примена на превентивните мерки. Ваков е ставот на професорот по теоретска механика, Дејан Трајковски, кој редовно ја анализира пандемијата со коронавирусот. „Тоа повеќе зависи од самото население, а помалку од државниот апарат и полицијата. Ем е поевтино,

Проф. Трајковски: Со разуздано однесување не се постигнува колективен имунитет, а видете ги Јапонците

Проф. Трајковски: Со разуздано однесување не се постигнува колективен имунитет, а видете ги Јапонците

Дали е можен колективен имунитет? Можен е, на источноазиски начин, со голема самодисциплина и доследна примена на превентивните мерки. Ваков е ставот на професорот по теоретска механика, Дејан Трајковски, кој редовно ја анализира пандемијата со коронавирусот. „Тоа повеќе зависи од самото население, а помалку од државниот апарат и полицијата. Ем е поевтино,

Професор Трајковски: Со разуздано однесување не се постигнува колективен имунитет, а видете ги Јапонците!

Професор Трајковски: Со разуздано однесување не се постигнува колективен имунитет, а видете ги Јапонците!

Дали е можен колективен имунитет? Можен е, на источноазиски начин, со голема самодисциплина и доследна примена на превентивните мерки. Ваков е ставот на професорот по теоретска механика, Дејан Трајковски, кој редовно ја анализира пандемијата со коронавирусот. „Тоа повеќе зависи од самото население, а помалку од државниот апарат и полицијата. Ем е поевтино,

Трајковски: Со гужви и разуздано однесување дури ни вакцините не можат да воспостават колективен имунитет

Трајковски: Со гужви и разуздано однесување дури ни вакцините не можат да воспостават колективен имунитет

Дали е можен колективен имунитет? Можен е, на источноазиски начин, со голема самодисциплина и доследна примена на превентивните мерки. Тоа повеќе зависи од самото население, а помалку од државниот апарат и полицијата. Ем е поевтино, ем речиси нема човечки жртви. Од друга страна, со гужви и разуздано однесување гледаме дека дури ни вакцините не можат

Проф. Трајковски: Во Македонија е можен колективен имунитет само на источноазиски начин

Проф. Трајковски: Во Македонија е можен колективен имунитет само на источноазиски начин

Проф. Дејан Трајковски , кој редовно прави анализи за состојбата со Ковид-19 во Македонија, анализира дали во Македонија е можен колективен имунитет. “Дали е можен колективен имунитет? Можен е, на источноазиски начин, со голема самодисциплина и доследна примена на превентивните мерки. Тоа повеќе зависи од самото население, а помалку од државниот апарат