притисни ентер »

Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти
Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти

Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти

Притворен е државјанин на Србија кој бил фатен како превезува мигранти од Куба. На даден сигнал на полицијата продолжил да вози и во близина на Село Мрзенци ги оставил мигрантите и побегнал. „На 16.10.2021 околу 10.00 часот во близина на бензинска пумпа кај с.Мрзенци тој бил лишен од слобода од полициски службеници од Полициска станица Богородица,

Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти

Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти

Притворен е државјанин на Србија кој бил фатен како превезува мигранти од Куба. На даден сигнал на полицијата продолжил да вози и во близина на Село Мрзенци ги оставил мигрантите и побегнал. „На 16.10.2021 околу 10.00 часот во близина на бензинска пумпа кај с.Мрзенци тој бил лишен од слобода од полициски службеници од Полициска станица Богородица,

Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти

Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти

Притворен е државјанин на Србија кој бил фатен како превезува мигранти од Куба. На даден сигнал на полицијата продолжил да вози и во близина на Село Мрзенци ги оставил мигрантите и побегнал. „На 16.10.2021 околу 10.00 часот во близина на бензинска пумпа кај с.Мрзенци тој бил лишен од слобода од полициски службеници од Полициска станица Богородица,

Поднесена кривична пријава против српски државјанин поради криумчарење на мигранти

Поднесена кривична пријава против српски државјанин поради криумчарење на мигранти

Поднесена кривична пријава против српски државјанин поради криумчарење на мигранти Регионалниот центар за гранични работи Југ поднесе кривична пријава против Б.В.(24) од Р.Србија, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „криумчарење мигранти“, казниво по чл.418-б ст.2 од Кривичниот законик. На 16.10.2021 околу 10.00 часот во близина

Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти

Кривична пријава против српски државјанин за криумчарење мигранти

Притворен е државјанин на Србија кој бил фатен како превезува мигранти од Куба. На даден сигнал на полицијата продолжил да вози и во близина на Село Мрзенци ги оставил мигрантите и побегнал. „На 16.10.2021 околу 10.00 часот во близина на бензинска пумпа кај с.Мрзенци тој бил лишен од слобода од полициски службеници од Полициска станица Богородица,