притисни ентер »

Навивач на Јуве , ја купува Фиорентина
Навивач на Јуве , ја купува Фиорентина

Навивач на Јуве , ја купува Фиорентина

Италијанската Фиорентина наскоро може да добиде нов газда. Роко Комисо би можел да стане нов сопственик на Фиорентина за 150 милиони долари. Човекот кон себе си се декласира како фан на Јувентус е сериозен да го купи клубот од Фиренца и така да влезе во италијанскиот фудбал. Овој бизнисмен во 2018 година се тркаше со Јонгхонг Ли да го купи Милан меѓутоа

Американец ја купува Фиорентина

Американец ја купува Фиорентина

Американецот Роко Комисо ќе биде новиот сопственик на италијанскиот фудбалски клуб Фиорентина, пренесува „Њујорк тајмс“. Истиот извор пишува дека Комисо ќе ја купи „Виола“ за 150 милиони евра од досегашните сопственици браќата Андреа и Диего Дела Веле. Комисо, италијански емигрант кој во САД дошол на 12 годишна возраст, е сопственик на познатиот

Американец ја купува Фиорентина

Американец ја купува Фиорентина

Американецот Роко Комисо ќе биде новиот сопственик на италијанскиот фудбалски клуб Фиорентина, пренесува „Њујорк тајмс“. Истиот извор пишува дека Комисо  ќе ја купи „Виола“  за 150 милиони евра од досегашните сопственици браќата Андреа и Диего Дела Веле. Комисо, италијански емигрант кој во САД дошол на 12 годишна возраст,  е сопственик на познатиот

Американец ја купува Фиорентина

Американец ја купува Фиорентина

Американецот Роко Комисо ќе биде новиот сопственик на италијанскиот фудбалски клуб Фиорентина, пренесува „Њујорк тајмс”. Истиот извор пишува дека Комисо  ќе ја купи „Виола”  за 150 милиони евра од досегашните сопственици браќата Андреа и Диего Дела Веле. Комисо, италијански емигрант кој во САД дошол на 12 годишна возраст,  е сопственик на познатиот

Американец ја купува Фиорентина

Американец ја купува Фиорентина

Американецот Роко Комисо ќе биде новиот сопственик на италијанскиот фудбалски клуб Фиорентина, пренесува „Њујорк тајмс". Истиот извор пишува дека Комисо  ќе ја купи „Виола"  за 150 милиони евра од досегашните сопственици браќата Андреа и Диего Дела Веле. Комисо, италијански емигрант кој во САД дошол на 12 годишна возраст,  е сопственик на познатиот

Њујорк тајмс: Американецот Роко Комисо е нов газда на Фиорентина

Њујорк тајмс: Американецот Роко Комисо е нов газда на Фиорентина

Американецот Роко Комисо ќе биде новиот сопственик на италијанскиот фудбалски клуб Фиорентина, пренесува „Њујорк тајмс“. Истиот извор пишува дека Комисо  ќе ја купи „Виола“  за 150 милиони евра од досегашните сопственици браќата Андреа и Диего Дела Веле. Комисо, италијански емигрант кој во САД дошол на 12 годишна возраст,  е сопственик на познатиот

Американец ја купува Фиорентина

Американец ја купува Фиорентина

Американецот Роко Комисо ќе биде новиот сопственик на италијанскиот фудбалски клуб Фиорентина, пренесува „Њујорк тајмс“. Истиот извор пишува дека Комисо  ќе ја купи „Виола“  за 150 милиони евра од досегашните сопственици браќата Андреа и Диего Дела Веле. Комисо, италијански емигрант кој во САД дошол на 12 годишна возраст,  е сопственик на познатиот

Американец ја купува Фиорентина

Американец ја купува Фиорентина

Американецот Роко Комисо ќе биде новиот сопственик на италијанскиот фудбалски клуб Фиорентина, пренесува „Њујорк тајмс“. Њујорк, 25 мај 2019 (МИА) – Американецот Роко Комисо ќе биде новиот сопственик на италијанскиот фудбалски клуб Фиорентина, пренесува „Њујорк тајмс“. Истиот извор пишува дека Комисо  ќе ја купи „Виола“  за 150 милиони евра од досегашните

Фан на Јувентус ја купува Фиорентина

Фан на Јувентус ја купува Фиорентина

Италијанската Фиорентина наскоро може да добиде нов газда. Роко Комисо би можел да стане нов сопственик на Фиорентина за 150 милиони долари. Човекот кон себе си се декласира како фан на Јувентус е сериозен да го купи клубот од Фиренца и така да влезе во италијанскиот фудбал. Овој бизнисмен во 2018 година се тркаше со Јонгхонг Ли да го купи Милан меѓутоа