притисни ентер »

Арсим Зеколи за Дојче веле: Нови Сад. Стар филм
Арсим Зеколи за Дојче веле: Нови Сад. Стар филм

Арсим Зеколи за Дојче веле: Нови Сад. Стар филм

Но добро, да не бидам злонамерно скептичен. Со голема љубошитност очекувам од амбасадорите на САД, Германија, Франција, ЕУ, НАТО да излезат рамо до рамо со Заев, Вучиќ, Рама и пред граѓаните објаснат како три во срж корумпирани и криминализирани влади ќе успеат да со заеднички сили создадат Балкански Бенелукс на владеење на право, социална еднаквост,

Нови Сад. Стар филм

Нови Сад. Стар филм

Средбата во Нови Сад се случува во час на непријатната вистина за Западниот Балканот, како несакано дете на Европа и збир на употребливи идиоти по вкус на Америка, Русија, Кина, Турција. Колумна на Арсим Зеколи. Вечерва ќе читаме за заклучоците од средбата на Александар Вучиќ, Еди Рама и Зоран Заев во Нови Сад. Ќе ги следиме нивните изнасилени насмевки