притисни ентер »

Новиот C3 Aircross пристигна во салонот на Citroen
Новиот C3 Aircross пристигна во салонот на Citroen

Новиот C3 Aircross пристигна во салонот на Citroen

Неодамна освежениот Citroen C3 Aircross пристигна на македонскиот пазар и веќе е достапен во продажниот салон во Скопје Француската компанија Citroen одлучи да го освежи еден од своите најпопуларни SUV модели, C3 Aircross, а сега истиот е достапен и во Македонија. Освежената верзија пристигнува со подинамичен дизајн, а иако моделот ја достигна својата

Фејслифтот на Citroën C3 Aircross кој брендот го најави во февруари, пристигна во салонот на Citroën во Скопје

Фејслифтот на Citroën C3 Aircross кој брендот го најави во февруари, пристигна во салонот на Citroën во Скопје

Разликата во висина е позабележлива (наместо 1.597мм сега таа изнесува 1.640мм). Ова придонесува кросоверот да изгледа повеќе како голем SUV. Популарниот кросовер на Citroën со фејслифтот добива серија технолошки надградби, остар дизајн и повеќе комфор. Ваквите промени ќе овозможат адутот на Citroën во B-SUV сегментот да биде конкурентен во следните

Пристигна новиот CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Пристигна новиот CITROËN C3 AIRCROSS SUV

-Новиот Citroën C3 Aircross пристигна во во нашата земја и е достапен за продажба со цена што почнува веќе од 16.190 евра…. -Новиот Citroën C3 Aircross достигна зрелост. Притоа не изгуби ништо од својата уникатност, туку напротив истата е унапредена, со што покажува понагласен карактер со нов преден лик, нови декорации во боја и зголемен комфор при

Новиот Citroën C3 Aircross SUV пристигна во Македонија!

Новиот Citroën C3 Aircross SUV пристигна во Македонија!

Неодамна-освежениот Citroën C3 Aircross пристигна и кај нас, и веќе е изложен во продажниот салон на францускиот бренд во Скопје. Citroën неодамна го освежи супер-популарниот C3 Aircross. Освежениот SUV на Citroën доби подинамичен и позабележлив дизајн, со поистакнат преден лик и редизајниран светлосен потпис кој ги следи тековните трендови на францускиот