притисни ентер »

Без вода дел од Кисела Вода
Без вода дел од Кисела Вода

Без вода дел од Кисела Вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, информира дека, денеска без вода ќе остане дел од Кисела Вода. • Поради изведување на приклучок од Ф-300мм на улицата Жил Верн 4 во населба Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Жил Верн, Тодор Паница,

Поради дефект, Лисиче е без вода

Поради дефект, Лисиче е без вода

Без вода денеска од 8:00 часот се корисниците од улиците „Горно Лисиче“, „Горноврановска“, „Лисец“, „Божин Николов – Силни“ и „Хаџи Трајко“ во населбата Лисиче. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ –  Скопје, прекинот е поради дефект од Ф-2цол на ул.„Горно Лисиче“ 28 во населбата Лисиче. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на работните

Поради дефект корисниците од Лисиче останаа без вода

Поради дефект корисниците од Лисиче останаа без вода

Без вода денеска од 8:00 часот се корисниците од улиците „Горно Лисиче“, „Горноврановска“, „Лисец“, „Божин Николов – Силни“ и „Хаџи Трајко“ во населбата Лисиче. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект од Ф-2цол на ул. „Горно Лисиче“ 28 во населбата Лисиче. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на работните

Поради дефект корисниците од Лисиче останаа без вода

Поради дефект корисниците од Лисиче останаа без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект од Ф-2цол на ул.Горно Лисиче 28 во населба Лисиче, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Горно Лисиче, Горноврановска, Лисец, Божин Николов- Силни, и Хаџи Трајко. Водоснабдувањето е прекинато од 08:00 часот до санирање на дефектот.

Без вода дел од Кисела Вода

Без вода дел од Кисела Вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, информира дека, денеска без вода ќе остане дел од Кисела Вода. • Поради изведување на приклучок од Ф-300мм на улицата Жил Верн 4 во населба Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Жил Верн, Тодор Паница,

Без вода дел од Кисела Вода

Без вода дел од Кисела Вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, информира дека, денеска без вода ќе остане дел од Кисела Вода. • Поради изведување на приклучок од Ф-300мм на улицата Жил Верн 4 во населба Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Жил Верн, Тодор Паница,

Делови од Ѓорче и Кисела Вода без струја, еве каде ќе нема вода денеска

Делови од Ѓорче и Кисела Вода без струја, еве каде ќе нема вода денеска

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат: - во периодот од 09:00 до 11:00 часот, дел од ул.Драгувити (општина Ѓорче Петров ); - во периодот од 08:00 до 12:00 часот, дел од

Без вода дел од Кисела Вода

Без вода дел од Кисела Вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, информира дека, денеска без вода ќе остане дел од Кисела Вода. • Поради изведување на приклучок од Ф-300мм на улицата Жил Верн 4 во населба Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Жил Верн, Тодор Паница,

Неколку скопски улици утре без вода

Неколку скопски улици утре без вода

Неколку улици во текот на утрешниот ден ќе останат без вода за пиење поради активности на улицата „Жил Верн“ 4 во населба Кисела Вода, информираат денеска од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје. – Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Жил Верн“, „Тодор Паница“, „Јордан Филиповски“, „Балканска“ и комплексот наречен

Неколку улици во Скопје утре ќе останат без вода

Неколку улици во Скопје утре ќе останат без вода

Неколку улици во текот на утрешниот ден ќе останат без вода за пиење поради активности на улицата „Жил Верн“ 4 во населба Кисела Вода, информираат денеска од Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје. – Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Жил Верн“, „Тодор Паница“, „Јордан Филиповски“, „Балканска“ и комплексот наречен