притисни ентер »

Ѓукиќ е минато, Томас Риде седнува на жешката клупа во ЧСМ Букурешт
Ѓукиќ е минато, Томас Риде седнува на жешката клупа во ЧСМ Букурешт

Ѓукиќ е минато, Томас Риде седнува на жешката клупа во ЧСМ Букурешт

ЧСМ Букурешт кој ја освои Лигата на шампионите за жени во 2016 година имаше тешка сезона во која успеа да го освои само Купот на Романија. Оваа сезона беше прва по 2015 година тие да го пропуштат завршниот турнир во Будимпешта. Сето тоа како резултат на многуте проблеми со повредени играчи во клучниот период од сезоната. Менаџментот на ЧСМ одлучи за