притисни ентер »

Град Скопје во петок ќе  прска против ларви од комарци
Град Скопје во петок ќе  прска против ларви од комарци

Град Скопје во петок ќе прска против ларви од комарци

Во петок Градот Скопје ќе прска против ларви од комарци известија градските служби. Пордаи ова тие упатуваат известување до граѓаните дека прскањето против комарци, ќе се врши по одреден распоред. „Авионската дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.07.2021 година (петок), во раните утрински часови. Терестричната

Град Скопје во петок ќе  прска против ларви од комарци

Град Скопје во петок ќе прска против ларви од комарци

Во петок Градот Скопје ќе прска против ларви од комарци известија градските служби. Пордаи ова тие упатуваат известување до граѓаните дека прскањето против комарци, ќе се врши по одреден распоред. „Авионската дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.07.2021 година (петок), во раните утрински часови. Терестричната

Град Скопје в петок ќе прска против ларви од комарци

Град Скопје в петок ќе прска против ларви од комарци

В петок Градот Скопје ќе прска против ларви од комарци, известија градските служби. Поради ова тие упатуваат известување до граѓаните дека прскањето против комарци ќе се врши по одреден распоред. „Авионската дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.7.2021 година (петок), во раните утрински часови. Терестричната

Град Скопје во петок ќе  прска против ларви од комарци

Град Скопје во петок ќе прска против ларви од комарци

Во петок Градот Скопје ќе прска против ларви од комарци известија градските служби. Пордаи ова тие упатуваат известување до граѓаните дека прскањето против комарци, ќе се врши по одреден распоред. „Авионската дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.07.2021 година (петок), во раните утрински часови. Терестричната

Во петок, ќе се прска против ларви од комарци во Скопје

Во петок, ќе се прска против ларви од комарци во Скопје

Градот Скопје ги известува граѓаните дека на ден 30.07.2021 година (петок) ќе се прска против ларви од комарци, според следниот план: – Авионската дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.07.2021 година (петок), во раните утрински часови. – Терестричната дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето

В петок ќе се прска против комарци

В петок ќе се прска против комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека в петок ќе се прска против ларви од комарци. Притоа, авионската дезинсекција против ларви од комарци ќе се врши в петок, во раните утрински часови, додека  дезинсекција од земја против ларви од комарци ќе се врши, исто така в петок, во текот на денот. Ако временските услови не дозволуваат да се прска, авионската

Во петок наутро ќе се прска против комарци

Во петок наутро ќе се прска против комарци

Во петок ќе се врши авионска и терестрична дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје, информираат од општината. Авионската дезинсекција ќе се врши во раните утрински часови, додека, терестричната дезинсекција во текот на денот. Од Град Скопје дополнуваат дека доколку временските услови не дозволуваат да се прска, авионската

Град Скопје ќе прска против ларви од комарци

Град Скопје ќе прска против ларви од комарци

- Авионската дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.07.2021 година (петок), во раните утрински часови. - Терестричната дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.07.2021 година (петок), во текот на денот. Доколку временските услови не дозволуваат да се прска, авионската

Градот Скопје ќе прска против ларви од комарци

Градот Скопје ќе прска против ларви од комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека на ден 30.07.2021 година (петок) ќе се прска против ларви од комарци, според следниот план: – Авионската дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.07.2021 година (петок), во раните утрински часови. – Терестричната дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето

Во петок наутро ќе се прска против комарци

Во петок наутро ќе се прска против комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека на ден 30.07.2021 година (петок) ќе се прска против ларви од комарци, според следниот план: – Авионската дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се врши на 30.07.2021 година (петок), во раните утрински часови. – Терестричната дезинсекција против ларви од комарци на подрачјето