притисни ентер »

Никогаш не изгледала подобро: Шехерезад преполовена, со залижана руса фризура и фантастичен фустан
Никогаш не изгледала подобро: Шехерезад преполовена, со залижана руса фризура и фантастичен фустан

Никогаш не изгледала подобро: Шехерезад преполовена, со залижана руса фризура и фантастичен фустан

Убавата турска актерка Бергузар Корел има четириесет години, три деца и одлична кариера. А каде и да се појави, привлекува внимание со својот совршен изглед. „Илјада и една ноќ“ е сапуница која ја започна инвазијата на турските серии. Во оваа спектакуларна серија, главната улога, убавата Шехерезада, ја имаше талентираната актерка Бергузар Корел. Можеби