притисни ентер »

Вмрежување на Инграм и Вендорите #2: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи
Вмрежување на Инграм и Вендорите #2: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Вмрежување на Инграм и Вендорите #2: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“ („Ingram & Vendors Networking #2“) постигна огромен успех, собирајќи над 100 експерти од ИТ-секторот ширум Македонија, Албанија и Косово во Охрид, Македонија. Во текот на дводневната конференција, експертите говореа за идниот развој на технологиите, во насока на сајбер безбедност,  ransomware

Преку 100 ИТ-експерти се обединија за оформување на иднината на компјутерските системи

Преку 100 ИТ-експерти се обединија за оформување на иднината на компјутерските системи

Втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“ („Ingram & Vendors Networking #2“) постигна огромен успех, собирајќи во Охрид преку 100 експерти од ИТ-секторот од Македонија, Албанија и Косово. Во текот на дводневната конференција, експертите говореа за идниот развој на технологиите – кибер безбедноста,  за ransomware (уценувачки

„Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

„Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Идниот развој на технологиите, во насока на сајбер безбедност, ransomware (уценувачки софтвер), виртуелизација кои ја поместуваат ИТ-индустријата кон посигурна и безбедна средина за управување со податоци беа теми на втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“ што се одржа во Охрид со учество на над 100 експерти од ИТ-секторот

Конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Во текот на дводневната конференција, експертите говореа за идниот развој на технологиите, во насока на сајбер безбедност, ransomware (уценувачки софтвер), виртуелизација, кои ја поместуваат ИТ-индустријата кон посигурна и безбедна средина за управување со податоци

Во Охрид се сретнаа најголемите ИТ експерти од регионот

Во Охрид се сретнаа најголемите ИТ експерти од регионот

Во Охрид се сретнаа најголемите ИТ експерти од регионот В.Д. Пред 5 минути Слободан Милидраг - Инграм Втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите#2“ („Ingram & Vendors Networking #2“) што се одржа во Охрид, постигна огромен успех, собирајќи над 100 експерти од ИТ-секторот од Македонија, Албанија и Косово. Во текот на дводневната

Конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Добивај вести на Viber Втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“ („Ingram & Vendors Networking #2“) постигнаогромен успех,собирајќи над 100 експерти од ИТ-секторот ширум Македонија, Албанија и Косово во Охрид, Македонија. Во текот на дводневната конференција, експертите говореа за идниот развој на технологиите, во насока на

Вмрежување на Инграм и Вендорите #2: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Вмрежување на Инграм и Вендорите #2: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“ („Ingram & Vendors Networking #2“) постигна огромен успех, собирајќи над 100 експерти од ИТ-секторот ширум Македонија, Албанија и Косово во Охрид, Македонија. Во текот на дводневната конференција, експертите говореа за идниот развој на технологиите, во насока на сајбер безбедност, ransomware

Конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“ („Ingram & Vendors Networking #2“) постигнаогромен успех,собирајќи над 100 експерти од ИТ-секторот ширум Македонија, Албанија и Косово во Охрид, Македонија. Во текот на дводневната конференција, експертите говореа за идниот развој на технологиите, во насока на сајбер безбедност,  ransomware

Конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2“ („Ingram & Vendors Networking #2“) постигна огромен успех, собирајќи над 100 експерти од ИТ-секторот ширум Македонија, Албанија и Косово во Охрид, Македонија. Во текот на дводневната конференција, експертите говореа за идниот развој на технологиите, во насока на сајбер безбедност, 

Вмрежување на Инграм и Вендорите #2: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Вмрежување на Инграм и Вендорите #2: Обединување на над 100 ИТ-експерти за оформување на иднината на компјутерските системи

Втората годишна конференција „Вмрежување на Инграм и Вендорите #2″ („Ingram & Vendors Networking #2″) постигна огромен успех, собирајќи над 100 експерти од ИТ-секторот ширум Македонија, Албанија и Косово во Охрид, Македонија. Во текот на дводневната конференција, експертите говореа за идниот развој на технологиите, во насока на сајбер безбедност, ransomware