притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев како и Груевски нарачува апсења по однапред изготвен список
Единствена Македонија: Заев како и Груевски нарачува апсења по однапред изготвен список

Единствена Македонија: Заев како и Груевски нарачува апсења по однапред изготвен список

Единствена Македонија го осудува истиот пристап на Зоран Заев со оној на поранешниот премиер Никола Груевски, борбата со криминалот да се води според политичко сценарио и по однапред изготвен список, велат од партијата преку соопштение. „Никола Груевски по изборната победа во 2006 година изготви список на дваесет и пет функционери од поразениот СДСМ

Единствена Македонија: Заев како и Груевски нарачува апсења по однапред изготвен список

Единствена Македонија: Заев како и Груевски нарачува апсења по однапред изготвен список

Единствена Македонија го осудува истиот пристап на Зоран Заев со оној на поранешниот премиер Никола Груевски, борбата со криминалот да се води според политичко сценарио и по однапред изготвен список, велат од партијата преку соопштение. „Никола Груевски по изборната победа во 2006 година изготви список на дваесет и пет функционери од поразениот СДСМ

Единствена Македонија: Заев како и Груевски нарачува апсења по однапред изготвен список

Единствена Македонија: Заев како и Груевски нарачува апсења по однапред изготвен список

Единствена Македонија го осудува истиот пристап на Зоран Заев со оној на поранешниот премиер Никола Груевски, борбата со криминалот да се води според политичко сценарио и по однапред изготвен список. Никола Груевски по изборната победа во 2006 година изготви список на дваесет и пет функционери од поразениот СДСМ кои еден по еден се гонеа редоследно