притисни ентер »

Дали претпочитате ладен од топол чај ? За некои тоа не е баш најдобриот избор
Дали претпочитате ладен од топол чај ? За некои тоа не е баш најдобриот избор

Дали претпочитате ладен од топол чај ? За некои тоа не е баш најдобриот избор

Ако сте љубител на ладен чај, можеби ќе треба да размислите како да го подготвите. Ладно сварениот чај има вкус подеднакво добар како и шолја свежо сварен топол чај, но за некои потрошувачи начинот на кој тој пијалок се подготвува може да претставува ризик поради бактерии, квасец, дури и мувла, според група експерти од германскиот Потрошувачки центар