притисни ентер »

Маск вреди 230 милијарди долари – колку Гејтс и Бафет заедно
Маск вреди 230 милијарди долари – колку Гејтс и Бафет заедно

Маск вреди 230 милијарди долари – колку Гејтс и Бафет заедно

Во светската ранг -листа на милијардери, Елон Маск не е само најбогатиот човек во светот, туку неговото богатство сега вреди исто колку и се што имаат заедно Бил Гејтс и Ворен Бафет. Нето богатството на извршниот директор на компанијата „Тесла“ и „Спејс екс“, 50-годишниот Маск, изнесува 230 милијарди долари од петокот наутро, според индексот на милијардери

Објавени неверојатните суми: Овој човек сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно

Објавени неверојатните суми: Овој човек сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно

Богатството на Елон Маск, благодарение на порастот на вредноста на Tesla и SpaceX незапирливо расте, па оваа година е зголемено за над 66 милијарди долари. Погледот кон листата на Bloomberg на милијардери открива дека денес во светот има дури 11 лица кои се „тешки“ над 100 милијарди долари. На таа листа доминираат луѓето од технолошкиот сектор, а моментално

Објавени неверојатните суми: Овој човек сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно

Објавени неверојатните суми: Овој човек сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно

Богатството на Елон Маск, благодарение на порастот на вредноста на Tesla и SpaceX незапирливо расте, па оваа година е зголемено за над 66 милијарди долари. Погледот кон листата на Bloomberg на милијардери открива дека денес во светот има дури 11 лица кои се „тешки“ над 100 милијарди долари. На таа листа доминираат луѓето од технолошкиот сектор, а моментално

Богатството на Елон Маск се зголеми за повеќе од 66 милијарди долари оваа година

Богатството на Елон Маск се зголеми за повеќе од 66 милијарди долари оваа година

Богатството на Елон Маск, благодарение на растот на вредноста на Tesla и SpaceX, расте незапирливо и се зголеми за повеќе од 66 милијарди долари оваа година. Листата на милијардери на Блумберг открива дека денес има дури единаесет луѓе во светот кои тежат повеќе од 100 милијарди долари. На листата доминираат богатите од технолошкиот сектор, а во моментов

„Bloomberg“ ги објави неверојатните суми: Овој човек сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно

„Bloomberg“ ги објави неверојатните суми: Овој човек сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно

Богатството на Илон Маск, благодарение на порастот на вредноста на „Tesla“ и „SpaceX“ незапирливо расте, па оваа година е зголемено за над 66 милијарди долари. Погледот кон листата на „Bloomberg“ на милијардери открива дека денес во светот има дури 11 лица кои се „тешки“ над 100 милијарди долари. На таа листа доминираат луѓето од технолошкиот сектор,

НЕВЕРОЈАТНИ ЦИФРИ: Елон Маск сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет – заедно

НЕВЕРОЈАТНИ ЦИФРИ: Елон Маск сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет – заедно

Богатството на Елон Маск, благодарение на растот на вредноста на Tesla и SpaceX, расте незапирливо и се зголеми за повеќе од 66 милијарди долари оваа година. Листата на милијардери на Блумберг открива дека денес има дури единаесет луѓе во светот кои тежат повеќе од 100 милијарди долари. На листата доминираат богатите од технолошкиот сектор, а во моментов

Елон Маск сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет – заедно

Елон Маск сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет – заедно

Богатството на Елон Маск, благодарение на растот на вредноста на Tesla и SpaceX, расте незапирливо и се зголеми за повеќе од 66 милијарди долари оваа година. Листата на милијардери на Блумберг открива дека денес има дури единаесет луѓе во светот кои тежат повеќе од 100 милијарди долари. На листата доминираат богатите од технолошкиот сектор, а во моментов

НЕВЕРОЈАТНИ ЦИФРИ: Илон Маск сега е побогат од Гејтс и Бафет заедно

НЕВЕРОЈАТНИ ЦИФРИ: Илон Маск сега е побогат од Гејтс и Бафет заедно

Поглед на листата со милијардери на Блумберг открива дека денес имаме дури и единаесет луѓе кои се тешки повеќе од 100 милијарди долари. Во оваа листа доминира богатството од технолошкиот сектор, а во моментов прво место како најбогат човек во светот го одржува – Илон Маск. Од почетокот на пандемијата, неговото богатство брутално расте и, според последните

Илон Маск сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно

Илон Маск сега е побогат од Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно

Богатството на Илон Маск е поголема цифра од богатството на Бил Гејтс и Ворен Бафет заедно. Бафет се наоѓа на 10 место од списокот со богати луѓе, чија вредност изнесува 103 милијарди долари, а Гејтс е на 4 место и тежи 130 милијарди долари. На 2 место е Џеф Безос со 197 милијарди долари, на 3 место е Бернард Арно со 164 милијарди долари. Тој и Бафет