притисни ентер »

Кога е време за нови бришачи?

Кога е време за нови бришачи?

Сончевата светлина и атмосферските услови го менуваат материјалот толку многу што со текот на времето станува потежок и ги губи своите својства. Есенскиот дожд и првото навестување за зимата уште еднаш ја оживеа приказната за четкичките на бришачите. Германскиот авто клуб (ADAC) со истражување дојде до сознанија дека, без оглед на интензитетот на употреба