притисни ентер »

Dior Makeup ја претстави својата Holiday колекција

Dior Makeup ја претстави својата Holiday колекција

Што се однесува до Dior – празниците можат да отпочнат – нивната Dior Makeup ја подготви и претстави новата  Holiday колекција Колекцијата Holiday содржи производи за нега на кожа, парфеми и шминка, што ќе бидат понудени со најновите производи, како и со бестселерите. Колекцијата претставува годишен адвент календар, кој содржи 24 минијатурни верзии