притисни ентер »

Новите MacBook Pro модели може да имаат засек во Mini LED дисплејот
Новите MacBook Pro модели може да имаат засек во Mini LED дисплејот

Новите MacBook Pro модели може да имаат засек во Mini LED дисплејот

Различни индустриски извори во повеќе наврати сугерираа дека Apple може да имплементира засек во дисплејот на претстојните MacBook Pro модели. Новите MacBook Pro лаптопи ќе имаат нов дисплеј дизајн, речиси без рамки и според естетиката би требало да потсетуваат на новите iPad и iPhone модели. Во засекот, наводно, ќе биде сместена 1080p камера, TrueTone