притисни ентер »

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози
САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат милиони дози на вакцина против ковид -19, додека многу делови од светот се соочуваат со недостаток. Најмалку 15 милиони дози се отпишани во САД помеѓу март и септември, според анализата на ЦДЦ. Одделна студија покажа дека еден милион дози биле одбиени во 10 американски држави во декември и јули. Државите продолжуваат да фрлаат неискористени

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат милиони дози на вакцина против ковид -19, додека многу делови од светот се соочуваат со недостаток. Најмалку 15 милиони дози се отпишани во САД помеѓу март и септември, според анализата на ЦДЦ. Одделна студија покажа дека еден милион дози биле одбиени во 10 американски држави во декември и јули. Државите продолжуваат да фрлаат неискористени

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат милиони дози на вакцина против ковид -19, додека многу делови од светот се соочуваат со недостаток. Најмалку 15 милиони дози се отпишани во САД помеѓу март и септември, според анализата на ЦДЦ. Одделна студија покажа дека еден милион дози биле одбиени во 10 американски држави во декември и јули. Државите продолжуваат да фрлаат неискористени

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат милиони дози на вакцина против ковид -19, додека многу делови од светот се соочуваат со недостаток. Најмалку 15 милиони дози се отпишани во САД помеѓу март и септември, според анализата на ЦДЦ. Одделна студија покажа дека еден милион дози биле одбиени во 10 американски држави во декември и јули. Државите продолжуваат да фрлаат неискористени

САД фрлаат милиони дози вакцини во услови на глобален недостиг

САД фрлаат милиони дози вакцини во услови на глобален недостиг

Милиони дози вакцини против COVID-19 ќе бидат уништени во САД во услови на глобален недостиг на лекови против коронавирусот, пишува Guardian коментирајќи дека пропаднаа плановите на властите во земјата дека секој Американец ќе сака да се вакцинира. Уште летоска, рокот на повеќето вакцини почна да истекува. Најмалку 15 милиони дози биле фрлени меѓу

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат милиони дози на вакцина против ковид -19, додека многу делови од светот се соочуваат со недостаток. Најмалку 15 милиони дози се отпишани во САД помеѓу март и септември, според анализата на ЦДЦ. Одделна студија покажа дека еден милион дози биле одбиени во 10 американски држави во декември и јули. Државите продолжуваат да фрлаат неискористени

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат милиони дози на вакцина против ковид -19, додека многу делови од светот се соочуваат со недостаток. Најмалку 15 милиони дози се отпишани во САД помеѓу март и септември, според анализата на ЦДЦ. Одделна студија покажа дека еден милион дози биле одбиени во 10 американски држави во декември и јули. Државите продолжуваат да фрлаат неискористени

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат вакцини додека некои во светот уште ги чекаат првите дози

САД фрлаат милиони дози на вакцина против ковид -19, додека многу делови од светот се соочуваат со недостаток. Најмалку 15 милиони дози се отпишани во САД помеѓу март и септември, според анализата на ЦДЦ. Одделна студија покажа дека еден милион дози биле одбиени во 10 американски држави во декември и јули. Државите продолжуваат да фрлаат неискористени