притисни ентер »

Единствена Македонија: Кој ќе прави бизнис во милиони евра со рудникот Иловица, Зоран или Заев?
Единствена Македонија: Кој ќе прави бизнис во милиони евра со рудникот Иловица, Зоран или Заев?

Единствена Македонија: Кој ќе прави бизнис во милиони евра со рудникот Иловица, Зоран или Заев?

Единствена Македонија ги подржува протестите на локалните жители од општините Босилово и Ново Село и активисти од екодвижењето „Здрава котлина„ кои беа реактивирани вчера и ќе траат до конечното спречување на изградбата на рудникот Иловица-Штука, констатира Единствена Македонија преку соопштение. „Случајот со рудникот за злато и бакар Иловица-Штука

Единствена Македонија: Кој ќе прави бизнис во милиони евра со рудникот Иловица, Зоран или Заев?

Единствена Македонија: Кој ќе прави бизнис во милиони евра со рудникот Иловица, Зоран или Заев?

Единствена Македонија ги подржува протестите на локалните жители од општините Босилово и Ново Село и активисти од екодвижењето „Здрава котлина„ кои беа реактивирани вчера и ќе траат до конечното спречување на изградбата на рудникот Иловица-Штука. Случајот со рудникот за злато и бакар Иловица-Штука е дефинитивна потврда за Зоран Заев како двојна личност

Ване Цветанов: А дали знаете зошто Зоран Заев ги направи сите овие жртви, а не мораше?

Ване Цветанов: А дали знаете зошто Зоран Заев ги направи сите овие жртви, а не мораше?

„Во последно време слушам многу муабети дека сум бил со ДПМНЕ, ме немало за време на Отпорот… Јас од 2010-та година дадов оставка од функција и бев прв што го обвини Груевски за организиран криминал. Во 2010 ја ставив главата во торба и започнав јавна војна со режимот. Не само што се борев, туку и помогнав доста, особено во делот на отварање на очите