притисни ентер »

Иран кон САД : Имаме тајно оружје, ќе им ги уништиме сите бродови
Иран кон САД : Имаме тајно оружје, ќе им ги уништиме сите бродови

Иран кон САД : Имаме тајно оружје, ќе им ги уништиме сите бродови

САД вчера најавија дека праќаат 1 500 војници на Блискиот исток , како заштѕита во случај на напад од Иран. ,,Америка...праќа два воени брода во регионот. Ако почнат и најмала глупост , ќе ги пратиме тие бродови на дното на морето заедно со екипажите и авионите , а ќе употребиме два проектила и две тајни оружја.” , се закани генералот за иранските

Иран има таинствени оружја

Иран има таинствени оружја

Иран може да ги потопува американските воени бродови испратени во регионот на Заливот, користејќи проектили и „тајни оружја“, рече висок претставник на иранската воена служба, пренесе денеска полуофицијалната новинска агенција Мизан. пишувајќи го тоа како обид за зајакнување на одбраната против Иран, откако ја обвинија иранската Револуционерна гарда

Иран може да потопува американски воени бродови со „нови тајни оружја“

Иран може да потопува американски воени бродови со „нови тајни оружја“

Иран може да ги потопува американските воени бродови испратени во регионот на Заливот, користејќи проектили и „тајни оружја“, рече висок претставник на иранската воена служба, пренесе денеска полуофицијалната новинска агенција Мизан. САД во петокот објавија дека испраќаат 1.500 војници на Блискиот Исток, опишувајќи го тоа како обид за зајакнување на

Иран со јасна порака: Ако Американците направат нешто глупаво, ќе им ги потопиме бродовите!

Иран со јасна порака: Ако Американците направат нешто глупаво, ќе им ги потопиме бродовите!

Иранскиот генерал Мортеза Корбани тврди дека Иран може да ги потопи американските воени бродови во Персискиот залив со употреба на ракети и „тајно оружје“. „Америка испраќа два воени бродови во регионот. Ако направат нешто глупаво, ние ќе ги потопиме тие бродови, заедно со нивниот екипаж и нивните авиони“, изјави иранскиот генерал Корбани кој е советник

Иран со закани: Можеме да ги уништиме американските бродови во Персискиот залив

Иран со закани: Можеме да ги уништиме американските бродови во Персискиот залив

Иран може да уништи американски воени бродови во Персискиот залив користејќи ракети и „тајно оружје”, изјави високиот ирански воен претставник генерал Мортеза Корбани. – Америка испраќа два воени бродови во регионот. Ако направат нешто глупаво, ќе ги потопиме тие бродови заедно со нивните екипажи и авиони, рече Корбани, кој е советник во иранската

Иран со закани: Можеме да ги уништиме американските бродови во Персискиот залив

Иран со закани: Можеме да ги уништиме американските бродови во Персискиот залив

Иран може да уништи американски воени бродови во Персискиот залив користејќи ракети и „тајно оружје”, изјави високиот ирански воен претставник генерал Мортеза Корбани. – Америка испраќа два воени бродови во регионот. Ако направат нешто глупаво, ќе ги потопиме тие бродови заедно со нивните екипажи и авиони – рече Корбани, кој е советник во иранската

Иран се заканува со тајни оружја: Ќе ги испратиме Американците на дното на морето

Иран се заканува со тајни оружја: Ќе ги испратиме Американците на дното на морето

MEDDITERRANEAN SEA - MARCH 29: Aircraft Carrier U.S.S. Harry S. Truman steams underway on March 29, 2003 in the Eastern Mediterranean Sea. U.S.S. Truman is deployed in support of Operation Iraqi Freedom. (Photo by Michael W. Pendergrass/U.S. Navy/Getty Images) Иран може да потоне американски воени бродови со помош на тајни оружја, изјави денеска советникот

Остра реторика на Иран: Можеме да ги уништиме американските бродови во Персискиот залив

Остра реторика на Иран: Можеме да ги уништиме американските бродови во Персискиот залив

Иран може да уништи американски воени бродови во Персискиот залив користејќи ракети и „тајно оружје”, изјави високиот ирански воен претставник генерал Мортеза Корбани. – Америка испраќа два воени бродови во регионот. Ако направат нешто глупаво, ќе ги потопиме тие бродови заедно со нивните екипажи и авиони, рече Корбани, кој е советник во иранската

СЕГА СЕ ЗАКАНУВААТ СО ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Ако направат и најмала глупост, ќе ги испратиме на ДНОТО на морето!

СЕГА СЕ ЗАКАНУВААТ СО ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Ако направат и најмала глупост, ќе ги испратиме на ДНОТО на морето!

Западните експерти велат дека Иран често ги преувеличува своите воени способности, иако нејзината ракетна програма влева страв, посебно балистичките ракети со далечен дострел, пренесува „Ројтерс“. Иран може да ги потоне воените бродови на САД со помош на „тајно оружје“ , изјави денеска советникот на иранската воена команда, генералот Мортеза Корбани

Американците ја обвинија иранската Револуционерна гарда за нападот на танкерите: Трамп испраќа дополнителни сили на Блискиот исток

Американците ја обвинија иранската Револуционерна гарда за нападот на танкерите: Трамп испраќа дополнителни сили на Блискиот исток

Американската армија ја обвини иранската Револуционерна гарда дека е директно одговорна за нападите на танкерите на Обединетите Арапски Емирати во текот на овој месец. Според Американците, тоа е дел од „кампањата“ на Техеран која што го поттикна новите реакции на Соединетите Американски Држави. „Нападот на бродовите е дело на иранската Револуционерна