притисни ентер »

Претрес во Велес, приведени дилери
Претрес во Велес, приведени дилери

Претрес во Велес, приведени дилери

На 10.06.2024 околу 16.00 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. При претрес во домот на С.Т. и Л.Л., извршен со судска наредба и во соработка со Единицата за службени кучиња, а во кој биле затекнати Р.С

Пронајдена дрога во Велес, приведени дилери

Пронајдена дрога во Велес, приведени дилери

На 10.06.2024 околу 16.00 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. При претрес во домот на С.Т. и Л.Л., извршен со судска наредба и во соработка со Единицата за службени кучиња, а во кој биле затекнати Р.С

Пронајдена дрога во Велес, приведени дилери

Пронајдена дрога во Велес, приведени дилери

На 10.06.2024 околу 16.00 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. При претрес во домот на С.Т. и Л.Л., извршен со судска наредба и во соработка со Единицата за службени кучиња, а во кој биле затекнати Р.С

Претрес во Велес, пронајдена дрога, приведени дилери

Претрес во Велес, пронајдена дрога, приведени дилери

На 10.06.2024 околу 16.00 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. При претрес во домот на С.Т. и Л.Л., извршен со судска наредба и во соработка со Единицата за службени кучиња, а во кој биле затекнати Р.С

Пронајдена дрога во Велес, приведени дилери

Пронајдена дрога во Велес, приведени дилери

На 10.06.2024 околу 16.00 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. При претрес во домот на С.Т. и Л.Л., извршен со судска наредба и во соработка со Единицата за службени кучиња, а во кој биле затекнати Р.С

Претрес во Велес, приведени дилери

Претрес во Велес, приведени дилери

На 10.06.2024 околу 16.00 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. При претрес во домот на С.Т. и Л.Л., извршен со судска наредба и во соработка со Единицата за службени кучиња, а во кој биле затекнати Р.С

Претрес во Велес, пронајдена дрога, приведени дилери

Претрес во Велес, пронајдена дрога, приведени дилери

Вчера околу 16.00 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. При претрес во домот на С.Т. и Л.Л., извршен со судска наредба и во соработка со Единицата за службени кучиња, а во кој биле затекнати Р.С. и С.Л.,

Во Велес приведени тројца дилери на дрога

Во Велес приведени тројца дилери на дрога

Тројца дилери на дрога биле приведени вчера во Велес. Како што информираат од МВР, вчера околу 16.00 часот во Велес, полицијата ги привела С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. За настанот бил известен јавен обвинител и по целосно документирање на случајот, против нив ќе бидат поднесени соодветни пријави.

Полициски кучиња нашле дрога и оружје во Велес – уапсени тројца дилери

Полициски кучиња нашле дрога и оружје во Велес – уапсени тројца дилери

Три лица се приведени во Велес откако при претрес во куќа кај нив била пронајдена дрога и оружје. „ На 10.6.2024 околу 16 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес“ велат од МВР. При претрес во домот на С.Т.

Претрес во Велес: пронајдена дрога, приведени дилери

Претрес во Велес: пронајдена дрога, приведени дилери

На 10.06.2024 околу 16.00 часот во Велес, полициски службеници од Одделението за недозволена трговија со дрога и оружје при СВР Велес ги лишиле од слобода С.Т.(49), Л.Л.(37), Р.С.(32) и С.Л.(29), сите од Велес. При претрес во домот на С.Т. и Л.Л., извршен со судска наредба и во соработка со Единицата за службени кучиња, а во кој биле затекнати Р.С